Menu Premium
Loading...

Matt Firor over The Elder Scrolls Online

24/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al sinds 2002 heeft Bethesda de wereld van de role-playinggames gedomineerd. Met The Elder Scrolls III: Morrowind heeft Bethesda een hoge standaard gezet voor de open wereld-games. De gamers wisten niet wat ze zagen en waren verbaasd over de grote vrijheid en mooie graphics. Het succes werd doorgezet met de titels Oblivion en Skyrim, die ook naar de consoles kwamen. Bethesda probeert nu een nog hogere standaard neer te zetten, maar ditmaal met de MMO The Elder Scrolls Online. Special voor jou vertelt Matt Firor over The Elder Scrolls Online op de Gamescom 2013.

Na een hoop speculatie en geruchten, werd in mei 2012 bekend dat er een heuse MMO van The Elder Scrolls zou komen, genaamd The Elder Scrolls Online. De aankondiging van de MMO riep een hoop vragen op bij de fans en hardcore MMO-spelers. Bethesda gaf toen weinig prijs en wilde niet teveel kwijt over deze nieuwe game. Een paar maanden later waren de eerste gameplaybeelden te zien in een trailer. Goed nieuws voor de fans van de serie, want uit de trailer bleek dat Bethesda trouw bleef aan de herkenbare The Elder Scrolls-vibe.

Zoals jullie misschien wel weten, is Dennis in dit Gamekings seizoen op trip geweest naar Zenimax Online Studios, de studio waar The Elder Scrolls Online wordt ontwikkeld. Hij vroeg tijdens zijn trip aan Game Director Matt Firor of de game naar de consoles kwam. Oblivion en Skyrim zijn natuurlijk ook naar de consoles gekomen. Matt Firor ontkende toen alles en zei dat er geen plannen waren voor de consoles. Een paar weken later werd het bekend dat The Elder Scrolls Online toch uit wordt gebracht op de Xbox One en PlayStation 4. Dennis was blij verrast, maar verontwaardigd dat er keihard in zijn gezicht werd gelogen.

Op de Gamescom 2013 komt Dennis Matt Firor opnieuw tegen. Dennis hoort hem dan ook compleet uit over The Elder Scrolls Online. Je ziet het in dit interview met de Game Director van The Elder Scrolls Online, Matt Firor.

Matt Firor over The Elder Scrolls Online

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch