Menu Premium
Loading...

Lego City Undercover Review

Google Plus David van Arragon
Foto Gamekings Shelly van Zeventer
Google Plus Shelly van Seventer
12/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Shelly en David zitten er klaar voor, de Lego City Undercover review. Een game die al een keer is uitgekomen op de Wii-U, die in een nieuw jasje is gestoken op de PlayStation 4 en Xbox One.

Als je op de redactie kijkt zijn er genoeg Lego fans. Onlangs heeft Dennis Mons een enorm Lego Schipgebouwd en David heeft bijna alle Lego games gespeeld, kortom Lego is tof. Shelly heeft net als iedereen vroeger ook met Lego gespeeld maar raakte de draad een beetje kwijt. David daarin tegen is altijd van Lego blijven houden en heeft Lego City Undercover eerst op de Wii-U gespeeld en nu de nieuwe versie ook op de Playstation 4.

Ontdek LEGO City met Chase McCain

In deze Lego game ga je aan de slag als politie agent genaamd: Chase McCain. Met Chase duik je Lego City in en ga je het kwaad bestrijden. Chase vecht tegen de villain genaamd: Rex Fury. Ook heeft Chase een liefdes drama wat in de game een grappige rol speelt.

Ultra light versie van GTA

Lego City Undercover kun je een beetje vergelijken met een Ultra light versie van GTA, een open wereld game waarin je van alles kunt doen. In de game kun je alles stuk maken en weer opbouwen, aangezien alles van Lego is. Dit element kennen we uit andere Lego games.

Shelly en David vonden vooral het co-op gedeelte verassend. Dat deel is nieuw en geeft weer een nieuwe dimensie aan deze Lego game. Al met al een vermakelijke, niet heel erg moeilijk maar leuke Lego game!

Laat ons weten in de comments of jullie Lego tof vinden.

 

Loading...
 • Ik heb deze game gespeeld op de wiiU. Echt een heel vet spel. Ik heb wel eens vaker een lego spelletje gespeeld maar die games zitten echt goed in elkaar. Het is een beetje blij en kiddy maar de humor, actie, wereld en sfeer zijn echt top.

  • David

   Eens!

 • Frank van Doorn

  Waarom een Premium item over een game die jaren geleden als is uitgekomen? Pak de Wii u versie en je weet alles.

  • JJ

   Soms kun je echt zeuren om het zeuren. Man, man. Niks moet en je krjgt nog twee andere Premium items ook deze week.

   • Frank van Doorn

    JJ stelde gewoon een vraag en verder niks hoor ben zelf nog steeds een tevreden premium. Maar vroeg me af waarom jullie een remaster game premium maken. Waar zelf ook een review staat op jullie site. Enige wat veranderd is. Zijn betere laadtijden volgens mij

    • Harry

     Coop, resolutie, framerate (op Xbone, PC en PS4)

     Daarnaast zijn er her en der andere (ingewikkeldere?) modelen gebruikt. Kijk maar eens naar de default politie wagen.

   • Mike Sandler

    Frank is nog wel premium moet je nagaan
    Maar goed GK vindt dat men zeurt ;P

 • MarcelDG88

  Game is ook uit voor de switch. Research werk is moeilijk hor…….

  • David

   Luisteren blijkbaar ook, want dat zeggen we.

   • MarcelDG88

    Ik doelde eerder op de omschrijving eronder, maar goed…

    • Rudolph van Harn

     ik kijk eerlijk gezegd nooit naar video beschrijvingen bij gamekings.

   • Harry

    Voor luisteren moet ik in ieder geval nog een paar dagen wachten. Geen premium pauper.

    Wel leuk om straks deze review te vergelijken met de oude van Melle en Pascal
    http://www.gamekings.tv/videos/lego-city-undercover-review/

    • Ramon Zwiggelaar

     waarom heb je geen premium? Kan al voor 1 euro en de laatste premium items zijn echt waanzinnig!

     • Harry

      Omdat Gamekings een G2A sponsor deal heeft.

     • Rick James Sanchez

      Dat is wel een heel domme keuze ja.
      Gearbox Publishing maakte dezelfde domme fout
      https://www.youtube.com/watch?v=6QbJb2taPtk

     • ?_?_?_?_?

      Niet alleen Gearbox hoor, zowat elke grote (gaming) youtuber heeft deals gehad met G2A. Maar veel van hen hebben vorig jaar al hun contract opgezegd. Denk aan jack frags, levelcap etc.

     • ?_?_?_?_?

      Wel grappig trouwens zat die gast van tinybuild niet een keer bij indiekings? Tinybuild liep een half miljoen euro mis door frauduleuse sellers die keys hadden bemachtigd met gestolen creditcards. En vervolgens wordt gamekings gesponsord door G2a ?

     • Mabelisu

      Als moraalridders zoals jij premium zouden nemen dan was dat misschien niet nodig geweest. Wees dan tenminste nog consequent en bezoek Gamekings helemaal niet mee als de deal met G2A je tegen de borst stuit.

      Ben daarnaast ook zeer benieuwd hoeveel content (muziek, films, games, GK met adblock) je zelf van internet hebt getrokken. Het is een beetje hypocriet allemaal.

     • Harry

      Ik ben fan van sommige GameKings. Als ik goed heb opgelet zijn dat op dit moment op 1 na allemaal freelancers. Ik heb een zwak voor freelancers / ZZPers en ik kan ze de bedrijfsbeslissingen van Blammo moeilijk kwalijk nemen.

      Het geld dat ik met geen premium nemen uitspaar besteed ik liever aan indiegames echt kopen of kickstarten. Gelukkig voor hen besteed ik daar flink meer aan dan de ‘oe het kost maar 1 Euro’ die ik vaak voorbij hoor komen. Maar goed 12 Euro per jaar Premium leden dragen inderdaad meer bij dan dat ik doe.

      Wat ik wel doe is zonder Adblock kijken. Daardoor kan ik me dus meteen verbazen dat op de site van Bazige Vegetarische Eindbaas Boris mcDonalds reclame filmpjes over lekkere hamburgers lopen. Let wel, ik verbaas me er over ik oordeel niet, bovendien er zit amper vlees in die burgers en ook mcDonalds draagt vast meer bij aan de site dan dat ik doe.

      Hoewel ik me door film en serie kings sterk aangemoedigd voel tot illegaal downloaden beperk ik me doorgaans tot Netflix (gewoon zonder VPN), af en toe een Blu-ray of even naar de bioscoop lopen (toch wel 800 meter vanaf hier). Die downloadshit is ook vaak zo crappy, moet je niet doen wanneer je er het geld voor hebt. Muziek stream ik liever, gewoon een betaald abonnementje bij Apple. Mijn games koop ik gewoon dat doe ik al jaren, eigenlijk vanaf dat ik full time werk.

     • Laidjon

      Volgens mij was de deal met G2A er eerder dan het hele Premium-gebeuren.

 • David

  Potver. Door een verspreking op de redactie zeg ik steeds ‘Underground’! Excuus 😉

 • jeffrey

  Zit er aan te denken om deze te kopen voor de switch. om te spêlen tussen Zelda breath of the wild zoals julie zeggen even rustig aan en chillen.

  • Harry

   Dan wil ik je wel waarschuwen voor de framerate. Die vind ik dokked zo af en toe al verschrikkelijk. In handheld schijnt het nog erger te zijn en in coop is het helemaal treurig. Ik denk dat het op de andere platforms beter speelbaar is.

   Wel jammer want dit is toch wel de tofste Lego game die er is. Hopelijk komt er nog een goede patch.

   • Rick James Sanchez

    dokked?

 • Ossies Power

  Ik heb alle lego games die op de xbox 360 gespeeld en vond het altijd wel vermakelijk en jaah je neefjes kunnen je save games dan ook niet verpesten #win-win

  En jaah heb ook wel lego spul thuis staan meer lego technic … vrachtwagens en sleepauto’s

 • Steez977

  Vooral mijn vrouw is gigantische fan van de ego games, en speelt ze al kapot sinds Indiana Jones (of was Batman nu de eerste?). Speel meestal in co-op de campaign mee, waarna ze verder solo de game 100% (laatste was Force Awakens op PS4). Zelf heb ik nog nooit een game ge-100% als “hardcore” gamer.

  Meeste Lego games zijn qua gameplay wel erg gelijkend, maar van hoge qualiteit en gaan steeds origineel met het bron-materiaal om. Bedankt David om voor deze games een lans te breken! 🙂

 • Dark Descent

  Weet je wat top was vroegah? Lego racers!

 • Foxnr1

  Ik speel deze games met mijn zoontje van 7. We zijn begonnen met mijn persoonlijke favoriet LEGO Marvel Superheroes en inmiddels ook Avengers, Star Wars en Jurrasic Park gespeeld op de PS4. De humor, de co op en hoe er wordt omgegaan met de inspiratiebronnen is iets wat ik enorm waardeer. Ik geniet bijna net zoveel als mijn zoontje als we een sessie hebben. Ik kan deze games iedere vader aanbevelen voor fantastische momenten. Ik ga deze game ook zeker 100% checken.

 • Bridgeman

  Persoonlijk vind ik deze games tergend. Mijn neefje neemt ze af en toe mee voor de PS3, maar al die Lego games zijn hetzelfde. Speler 1 doet hier wat, dan kan speler 2 weer een stukje lopen, dan doet speler 2 wat, dan kan speler 1 weer een stukje lopen. En meestal proberen ze dan wat humor erin te stoppen, bijv. in die Avengers Lego game hadden ze steeds milkshakes allemaal, maar ik vind het nooit echt grappig ofzo.

  Maarja ik had ook niet echt Lego als kind, was meer van de Playmobil. Misschien heb ik er daarom niks mee.

  • Luckyluc

   Als je niet van Lego houdt, dan zal deze game jou ook niet kunnen bekoren, maar die ‘Lego games’ blauwdruk die jij beschrijft geldt niet echt voor deze game. Dit is meer een GTA achtige game maar dan soft met wat humor en ook zelfspot. Vergelijkbaar met Simpsons Hit and Run destijds, al vond ik laatstgenoemde leuker. Ik heb zelf ook niets met Lego.

 • FGras

  Voor de mensen die geen premium hebben: http://www.gamekings.tv/videos/lego-city-undercover-review/

  Of wacht twee dagen, dan wordt het item geloof ik ook openbaar.

  • Mike Sandler

   Het zal wel maar ik zie het nergens staan
   al moet ik toegeven dat het me steeds minder boeit
   van mijn part doen ze alles premium en laten ze het zo
   ik ga in elk geval geen premium worden al krijg ik geld toe want ik ben er een beetje klaar mee 😉

   • Reamon

    Loop niet zo te miepen, voor Netlfix, Spotify etc betaal je toch ook?

    • ???

     nee

  • Reamon

   Paskalleke!!! Nostalgie 🙂

 • sweetemotion1975

  Heb alleen LegoStar Wars – Complete Saga voor de Wii in mijn bezit, maar aangezien die geen voice acting heeft, is het niet al te gevarieerd. Als ik ooit nog een Lego game zou kopen, dan zou het wel Lego City Undercover zijn.

 • Reamon

  Ik heb nog nooit een Lego game gespeeld, het lijk er op dat ze allemaal een bepaalde blauwdruk hebben waarop franchise’s geplakt worden. Bij de volgende Steam sale maar even kijken…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord