Menu Premium
Loading...

Indiekings over enge games

Google Plus Emiel Kampen
09/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Gamekings Zombie Week is al een poosje voorbij, maar Emiel en Karim zijn lekker blijven door griezelen. Ook al claimen ze allebei niet snel bang te worden van horrorgames, toch hebben ze beiden een persoonlijke selectie van de beste Indie horrorgames gemaakt om met jou te delen. Dus wil je je kennis bijschaven over Indie horrorgames? Dan is deze Indiekings over enge games iets voor jou.

Naast het bespreken van een breed scala aan lekker enge Indie games, kun je natuurlijk ook wat opsteken over andere dingen, zoals over hoe mensen reageren op net niet hyperrealistische CGI’s. Hoe natuurlijk vind jij bijvoorbeeld de CGI personages uit Star Wars: Rogue one? Of wat dacht je van Kevin Spacey in Call of Duty: Advanced Warfare. Dit naar aanleiding van de game Uncanny Valley.

Ook nemen Emiel en Karim geen blad voor de mond als het gaat om hun mening over de ontwikkelingen in de Indiegame markt en over welke games er wel en niet gemaakt mogen worden. Want wat vindt Karim nou eigenlijk wel een Indie en wat niet? Of wil je weten welke van de twee niet van jump scares houdt? Misschien ben je gewoon heel benieuwd naar wat nu precies die bizar enge indie games zijn. Check deze Indiekings over enge games en je krijgt een antwoord op al deze vragen!

Loading...
 • Notoire B

  Karim is BACK!!! Finally!!

  Toevallig gister een trailer van Uncanny Valley gezien, wat een timing dit! Topper Indiekings!

 • Bloempjes

  Aan Kholat wilde ik laatst beginnen maar na tien minuten in een dorpje ronddwalen had ik al een guide opgezocht. Nadat ik zag dat ik met een kaart en een kompas door dat hele berggebied heen moest struinen had ik zoiets van laat maar. Als het toch zo’n goede game blijkt te zijn wil ik het nog wel een kans geven.

  Soma schijnt ook eng te zijn. Voor een beklemmende sfeer en stress is Darkest Dungeon een aanrader.

  • Plakbaard

   SOMA is toch minder eng dan Amnesia (zelfde maker) maar het AAA verhaal maakt het voor mij de beste indiegame die ik heb gespeeld. Het zet je echt aan het denken over de mogelijkheden en implicaties in de toekomst.

   • Notoire B

    Wat een mindfuck was SOMA zeg. Die ervaring raad ik iedereen aan. Ben heel benieuwd naar de volgende game van Frictional Games.

 • Plakbaard

  Layers of fear is naar mijn mening ook een hele goede titel. Ik weet dat ie met de grond gelijk is gemaakt in de review op deze site maar ik weet toen dat shelly hem in de livestream met 2 andere personen 20 minuten heeft gespeeld met amper audio uit de tv, wat het tegenovergestelde is wat je wil als je een horrorgame speelt. Zoiets moet je met headset spelen in een donkere kamer waardoor alle horror nuances naar voren komen, die je dus niet kan zien in een belichte studio op een tv op 3 meter.

 • Raja

  Hahaha die imitatie van Emiel van de Great Fairy uit Ocarina of Time was echt spot-on!

  Wat een belachelijk personage is dat trouwens zeg… Echt totaal debiel, typisch iets waarvan je denkt “waarom moest dat nou zo”.

  Verder leuk item ook, goed om Karim weer te zien!

 • Gijs Konings

  Emile check deze video van VSauce waarin de vraag wordt gesteld waarom dingen ‘creepy’ zijn. Hierin wordt ook uitgelegd waarom het wanneer het zo dicht in de buurt van werkelijkheid het juist ‘creepy’ wordt!

  Erg interessant; https://youtu.be/PEikGKDVsCc

  • Jeffrey

   Vsauce is sowieso erg interessant

  • Rogier

   Super interessant. Bedankt voor het delen.

 • JediAli

  Karakters in Doom 3 zijn ook behoorlijk creepy

 • ghettosteyl

  Dat verhaal van Kholat komt we bekend voor, volgens mij heb ik daar een keer een horror film van gezien

 • Ad

  Ik kijk de Indiekings alleen als ik compleet dronken ben. Nu dus. Orgain trail 15 min. Game of the year…. Indie diarree

 • Ad

  Toch wel veel liefde voor de Indiekings. Emiel altijd top, hij neemt zelfs de kleinste indie game nog serieus. De indiekings; a dish best served drunk

 • De_Spion

  Even miereneuken ” We happy few” staat verkeerd geschreven @19:20 er staat : we happy view.

  Zie trouwens dat die op steam als erg positief wordt beoordeeld, zegt niet altijd wat maar geeft meestal wel een goede indicatie. Weet niet of Karim hem zelf gespeeld heeft?

 • Gonjo

  Geweldig die video van Boris en Shelly over adblock! echt een mooie actie. Ik heb em uitgezet hoor!

 • Jeffrey

  Emiel.. Al lang al.. you serious?????

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord