Menu Premium
Loading...

Het laatste nieuws van de E3 2014 met DOOM en Nintendo

11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onze eigen Steven en Skate zitten met hun neus bovenop al het nieuws dat er verschijnt vanuit Los Angeles, waardoor ze overal van op de hoogte zijn. Zij brengen je dan ook al het laatste nieuws van de E3 2014 met DOOM en Nintendo in de hoofdrol.

De maandagavond stond helemaal in het teken van Microsoft, Electronic Arts, Ubisoft en Sony. Nintendo heeft daarentegen alle ogen op zich gericht gehad op de dinsdag en oh, wat hebben ze daar gebruik van gemaakt. Als enthousiast Gamekings-kijker weet je dat onze eigen Steven niet de minste Nintendo-liefhebber is en hij heeft dan ook een aantal momenten bijna met mond open zitten kijken naar de vooraf opgenomen video van Nintendo. Naar ieders verbazing pakten ze dit jaar veel beter uit dan voorgaande jaren. Niet alleen qua aankondigingen, maar ook qua presentatie. Sowieso is iets anders zien dan Nintendo-baas Iwata voor een witte muur met een schilderijtje al een hele verbetering.

Ze waren bij Bethesda beleefd genoeg om Nintendo niet in de weg te zitten tijdens hun momentje, maar exact daarna schudden zij menig gamer ook wakker. We kregen namelijk zomaar de allereerste teaser trailer van DOOM voor de kiezen. Zoals een echte teaser trailer betaamt, bevat deze niets aan gameplaybeelden, maar wel is duidelijk dat we niet al te lang hoeven te wachten voordat we wél meer gaan zien.

Skate en Steven hebben alles even kunnen laten bezinken en kijken terug op wat er allemaal is aangekondigd. Uiteraard hoorde je ze al tijdens de voor- en nabeschouwing van de Nintendo-presentatie, maar zou hun mening nog steeds hetzelfde zijn? Beide mannen konden nog even de tijd nemen om de beelden voor een tweede keer te bekijken om alle details die wellicht de eerste kijkronde gemist zijn toch nog even tot zich te nemen.

Ze zijn dan ook helemaal fris en fruitig om met jou het allerlaatste nieuws te bespreken én te checken welke games van de E3 2014 nu helemaal hot zijn en welke beter niet kunnen uitkomen. Steven en Skate zitten klaar voor het laatste nieuws van de E3 2014 beursvloer met DOOM en Nintendo!

Het laatste nieuws van de E3 2014 met DOOM en Nintendo

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch