Menu Premium
Loading...

Gamekings S17E12: Call of Duty XP

18/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daan, de ex-stagiair van Gamekings is weer terug van weg geweest. Deze keer mag hij als echte razende reporter naar LA voor een heel groot event. Zelf is hij super enthousiast, maar wil natuulijk nog niks verklappen. Wat gaat Daan doen in LA? Dat zie je allemaal in deze Gamekings S17E12: Call of Duty XP!

Daan mocht wederom op trip! Deze keer mocht Daan naar het zonnige Los Angeles om daar samen met Lucas Banker de boel bij de Call of Duty XP op zijn kop te zetten! Lucas Banker kennen velen van jullie al wel uit de geschiedenis van Gamekings. Zo was hij ook te zien in de E3 video’s. Een echte Amerikaanse stuiterbal kun je wel stellen. Samen met onze Daan gaat hij onder anderen mensen interviewen, maar ook de sfeer van het event proeven. Natuurlijk mag hierbij de matches om het World Championship niet ontbreken! Want wie schiet zijn weg naar de titel?

Wil jij nu weten wat voor toffe dingen Lucas Banker en Daan allemaal hebben beleefd bij de Call of Duty XP? En welke nieuwe dingen zij gezien hebben? Kijk dan snel deze Gamekings S17E12: Call of Duty XP, en shoot je reacties in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch