Menu Premium
Loading...

Gamekings S17E11: Road to Gatebil

11/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onze autoliefhebbers Steven en Jelle hebben hun koffers gepakt voor een road trip van Nederland naar Noorwegen voor het supervette drift festival Gatebil! De mannen zoeken het asfalt en het brandende rubber op in deze Gamekings S17E11: Road to Gatebil.

Gedurende de reis naar Noorwegen rijden Steven en Jelle door veel verschillende omgevingen. Dit geeft Steven en Jelle ook de gelegenheid om het te hebben over de race en sport games, waaronder Gran Turismo Sport, WRC 6 en STEEP. De race en sport games waren een beetje ondergesneeuwd geraakt door de populariteit van de shooters, maar zijn nu weer terug met veel verbeteringen aan onder andere de physics. Het gaat zelfs zover dat je in GT Sport een in-game rijbewijs kan halen en deze op verschillende tracks in de wereld geldig is om mee de baan op te gaan.

Eenmaal aangekomen in Noorwegen kijken de heren hun ogen uit en dan niet alleen naar de auto’s, maar ook naar het vele vrouwelijk schoon dat daar rond loopt en zelfs racet! Steven en Jelle hebben afgesproken met Nederlands drifter Rick van Goethem en geeft Steven zelfs de kans om mee te rijden. Na veel driften en vette shows is het dan toch tijd voor een goed feest en sluiten ze deze trip op een passende manier af!

Check dus deze Road to Gatebil-aflevering, mocht je ‘m gemist hebben op Spike TV of Comedy Central!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch