Menu Premium
Loading...

Gamekings S17E09: WWE Summerslam

Google Plus Jelle Kunst
28/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zomerstop is afgelopen! Jawel, dat betekent dat Gamekings eindelijk weer wekelijks te zien is op Spike TV! We trappen af met een hele speciale aflevering waarin Jelle en Skate hun koffers pakken en naar New York vliegen voor de WWE Summerslam! Ga er dus even lekker voor zitten en kijk Gamekings S17E09: WWE Summerslam.

Jelle en Skate zijn voor deze aflevering naar New York gegaan, om daar WWE Summerslam bij te wonen en WWE 2K17 te spelen. Waarschijnlijk weet je al dat Skate een groot WWE-fan is en daarom kijkt hij dan ook zijn ogen uit in New York. Daarnaast bezoeken Jelle en Skate verschillende landmarks in New York, want op sommige plekken moet je gewoon geweest zijn in die stad. Natuurlijk zijn we niet alleen in New York om de stad te verkennen, maar moet er ook gegamed worden. In deze aflevering bespreken we o.a Bioshock the Collection en WWE2K17. Check het nu in Gamekings S17E09: WWE Summerslam.

Mocht je geen premium lid zijn en de aflevering gemist hebben op TV. Vrees niet! Op 9 oktober is deze aflevering voor iedereen te bekijken.

Loading...
 • Sikboy

  Nice, afleveringen snel op de site voor premium leden!
  TV kastje al een tijdje geleden de deur uit gedaan, dus top!

 • Mabelisu

  Wat Sikboy zegt, nice!

  Je kannibaliseert wel je eigen relevantie op TV (en daarmee de opbrengsten). Ik denk namelijk dat de meeste mensen die fanatiek altijd GK kijken ook wel premium member zijn en dat nu dus lekker in hun eigen tijd doen. Maar goed, misschien is het niet erg om langzaam aan helemaal om te gaan naar online..?

  • Henk-Jan Riswick

   Sikboy zegt dat ie al een tijdje het tv kastje de deur uit heeft. Dus hij had de aflevering toch niet op tv gekeken. Ik vind het heerlijk om af en toe gewoon nog de tv aan te hebben staan, maar misschien ben ik ook gewoon een ouwe lul.

  • Bravado

   TV is sowieso niet meer in en voor gameprogramma’s al helemaal niet. Zoveel last hebben ze daar niet van in dat opzich.

   Sowieso zie ik liever dat Gamekings volledig online gaat om eerder genoemde redenen. Maar tv is toch hun origine natuurlijk.

 • Washanger

  Erg netjes om premium leden meteen die afleveringen te geven, dank!

 • Michael Aret

  Skate, Jij presenteert als de beste! Vooral het begin loopt lekker soepel! Je liefde voor het Amerikaanse, recht uit het hart. Jelle is de coolest sidekick:P

 • mmadigest
 • mesa

  Wow. Super. Hoopte al dat premium leden de afleveringen sneller kregen.

 • Roland

  Jammer dat Gamekings in zee gaat met het zeer schaduwachtige g2a.

  • Washanger

   Is gewoon een marktplaats voor legitieme keys, niks shaduwachtig aan.

   • Roland

    Behalve dat het in veel gevallen heling is. Vaak zijn keys gestolen en worden daarom zo goedkoop aangeboden. Ook is het bekend dat G2A een hoop geld geeft aan kleinere youtubers en streamers die door het geld hun morele bezwaren aan de kant zetten. Jammer dus dat Gamekings als serieuze organisatie de verleiding ook niet kan weerstaan.

    • Washanger

     Graag een bron voor in veel gevallen heling?

     Als jij op G2A gestolen keys gaat verkopen dan zal je account heel snel gesloten worden, dat lukt gewoon niet. Er zijn andere redenen waarom die keys goedkoper zijn.

     Hoezo is het een probleem dat een bedrijf promotie inkoopt bij youtubers?… daar kiezen zij toch zelf voor?

     • Roland

      Google is je vriend… Type: ‘G2A stolen keys’ in en je wordt overladen met artikelen over gestolen keys. Hele reddit threads staan vol met de maffia praktijken van G2A.

      Goed dat je die andere redenen even noemt trouwens. (Ik heb ze niet op Google kunnen vinden).

      Tot slot is het inderdaad aan Youtubers om met G2A in zee te gaan, maar als een bedrijf als Blammo is geen simpel Youtubekanaal. Bovendien zijn kritische Youtubekanalan zoals bijvoorbeeld Totalbiscuit meermaals in het geweer gekomen tegen de praktijken van G2A. Deze Youtubers roepen op tot een boycot van G2A.

      Blammo zou dit voorbeeld moeten volgen en niet als een geldwolf te werk moeten gaan.

     • genghiskaan

      dat er criminele gebruikers zijn betekent niet het platform crimineel is en niet gesteund kan/mag worden. of ga je marktplaats ook sluiten omdat er criminelen op zitten.

     • Roland

      Dat is niet de discussie. Ik pleit namelijk nergens voor het opdoeken van G2A.

      Ik vind het niet goed dat Gamekings zich verbindt aan een organisatie waarin criminaliteit hoogtij viert. Voor een bedrijf als Gamekings zou dat schadelijk kunnen zijn. Het ethische aspect nog buiten beschouwing gelaten.

     • genghiskaan

      dat opdoeken is een voorbeeld. zou jij het eigen huis en tuin kwalijk nemen als ze marktplaats promoten? nee toch zeker? dus waarom zou je gamekings het kwalijk nemen dat ze een marktplaats voor gamecodes promoten. het platform is niet schuldig de gebruikers. en voor zover ik weet proberen ze fraude zo veel mogelijk tegen te gaan ondanks dat je op een marktplaats het nooit helemaal veilig krijgt.

     • Roland

      Ik denk niet dat Marktplaats en G2A echt te vergelijken zijn. Het verschil zit hem naar mijn mening in de schaduwachtige zone van de verkoop van digitale producten.

      Als ik via Marktplaats een TV koop voor een kwart van de prijs, staat morgen de politie op de stoep ivm heling. Bovendien ben ik dan strafbaar, omdat ik had moeten weten dat de TV duurder had moeten zijn.

      Bij digitale product codes ligt dat anders. Door de moeilijkheid van handhaving. Ook werkt G2A misbruik in de hand, omdat G2A automatisch aangeeft bij de aanschaf van een product dat je geen BTW hoeft te betalen, ook dat is een overtreding. Door het gebrek aan handhaving komt tot nog toe iedereen er mee weg.

      Ook doet G2A weinig tot geen moeite om misbruik tegen te gaan bij gestolen codes. Pas als het publiekelijk wordt gemaakt en artikelen op bijvoorbeeld Reddit gaan trending doen ze er iets aan.

      Al met al niet echt een bedrijf waar je professioneel zaken mee zou willen doen lijkt mij.

      Ik begrijp dat Gamekings in financieel zwaar weer zit, maar ik blijf van mening dat een samenwerking met G2A onverstandig en onethisch is. Net als destijds (off-topic) de samenwerking met die gasten van Bitcoin.

 • Soulreaver

  Há. nice hoor, de premium leden krijgen echt waar voor hun geld, ga zo door Gamekings 🙂

 • Slurpie Blauw

  Altijd WWE games gespeeld(sinds de nes), maar vorig jaar overgeslagen. Twijfel nog over dit jaar.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord