Menu Premium
Loading...

Gamekings S17E09: WWE Summerslam

28/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zomerstop is afgelopen! Jawel, dat betekent dat Gamekings eindelijk weer wekelijks te zien is op Spike TV! We trappen af met een hele speciale aflevering waarin Jelle en Skate hun koffers pakken en naar New York vliegen voor de WWE Summerslam! Ga er dus even lekker voor zitten en kijk Gamekings S17E09: WWE Summerslam.

Jelle en Skate zijn voor deze aflevering naar New York gegaan, om daar WWE Summerslam bij te wonen en WWE 2K17 te spelen. Waarschijnlijk weet je al dat Skate een groot WWE-fan is en daarom kijkt hij dan ook zijn ogen uit in New York. Daarnaast bezoeken Jelle en Skate verschillende landmarks in New York, want op sommige plekken moet je gewoon geweest zijn in die stad. Natuurlijk zijn we niet alleen in New York om de stad te verkennen, maar moet er ook gegamed worden. In deze aflevering bespreken we o.a Bioshock the Collection en WWE2K17. Check het nu in Gamekings S17E09: WWE Summerslam.

Mocht je geen premium lid zijn en de aflevering gemist hebben op TV. Vrees niet! Op 9 oktober is deze aflevering voor iedereen te bekijken.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord