Menu Premium
Loading...

Gamekings S17E08: De Zanderige Zandgames Aflevering

02/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De kans bestaat dat je deze aflevering gemist hebt, gezien deze tijdens onze epische E3 marathon stream werd uitgezonden op Spike TV. Wanneer je dus later die week ook de herhalingen hebt gemist, omdat je nog een jetlag had van het E3-ritme, wees dan niet getreurd! Je kunt nu hier Gamekings S17E08: De Zanderige Zandgames Aflevering terugkijken!

In deze aflevering – overigens de laatste voor de zomerstop – komen er een hele hoop dingen langs. Zo wordt er uitgebreid DOOM gespeeld en trekken we naar het strand om daar zanderige zandgames te bespreken. Denk dan bijvoorbeeld aan games als Super Mario Sunshine, Prince of Persia: The Sands of Time en Uncharted 3: Drake’s Deception. Met name die laatste game lijkt Skate zich goed te herinneren…

Ook wordt Tales from the Borderlands besproken in deze achtste aflevering van het seizoen. Dit laten we Emiel en Skate echter niet zomaar doen, want we laten ze de review ondersteboven doen! Dit is natuurlijk niet erg comfortabel en tegelijkertijd moet er dus wel gewoon een serieuze review uitgetrapt worden. Weten Skate en Emiel dit tot een goed einde te brengen?

Zoals gezegd is dit de laatste aflevering voor de zomerstop van Gamekings. Vanaf september zijn we weer terug op Spike TV met wekelijks een nieuwe aflevering! Tot die tijd check je natuurlijk gewoon dagelijks Gamekings.tv voor het laatste nieuws en de vetste video’s!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch