Menu Premium
Loading...

Gamekings S17E05: Boris en Emiel spelen met piemels in Berlijn

04/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een ruime week geleden kon je deze aflevering op Spike TV zien en nu al op de site, de vijfde aflevering van het zeventiende Gamekings seizoen! Nu vraag je je misschien af wat we allemaal voor je in petto hebben in deze aflevering en daarop is het antwoord simpel: Boris en Emiel spelen met piemels in Berlijn!

Zelf denken we dat onze kale baas en de man die een schone onderbroek nodig heeft hiermee nog net niet uit de kast zijn gekomen, maar opmerkelijk is het wel. In Berlijn, tijdens het A MAZE-festival, stuiten de heren namelijk op Genital Jousters. Deze game mag zeer revolutionair genoemd worden, alleen al omdat Boris en Emiel niet vies lijken te zijn van wat piemels.

Echter weten de heren hun aandacht nog wel te verleggen naar andere games. Zo komen ze een hoop andere indie-titels tegen, welke overigens op hun eigen manier allemaal best opmerkelijk zijn. We hebben echter niet alleen het spirituele indie-gezweef in deze aflevering, want ook Gears of War 4 wordt uitgebreid besproken in deze aflevering. Gaat deze game de franchise helemaal terug op de kaart zetten, of hebben Boris en Emiel daar nog hun bedenkingen bij?

Je hoort het allemaal in deze Gamekings aflevering, waarin Boris en Emiel vrolijk rondslenteren op het Duitse indie-games festival A MAZE in Berlijn. Mocht je de aflevering op televisie gemist hebben, dan kun je nu dus rustig in je weekend – of op een ander tijdstip – rustig naar deze vijfde aflevering van het zeventiende Gamekings seizoen gaan kijken.

Gamekings is elke maandag om 21:45 te zien op Spike TV. Deze zender begint om 21:00 met uitzenden op het kanaal van Nickelodeon.

Gamekings S17E05: Boris en Emiel spelen met piemels in Berlijn

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch