Menu Premium
Loading...

Gamekings S17E04: Snelle Boten en Destiny

28/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze overvolle aflevering, die krap twee weken geleden z’n première kende op Spike TV Nederland, gaan we naar de zon, eten we vlees, zijn we aanwezig op Elfia, spelen we Destiny én bespreken we uitgever Rockstar Games zeer uitgebreid! Check dus’ Gamekings S17E04: Snelle Boten en Destiny’ als je ‘m gemist hebt op televisie!

Zoals je hebt kunnen lezen, zit deze aflevering bomvol vette dingen! Aan het begin van de aflevering bespreken Boris en Jelle in de auto wat er deze aflevering precies allemaal moet gebeuren en daarna gaat het los. Steven, Skate en Jelle gaan daarna namelijk snel aan de slag met Destiny, terwijl je later in de aflevering kunt genieten van het feestje bij de Call of Duty: Black Ops 3 – Eclipse launch party. Ook wordt uitgever Rockstar nog uitgebreid besproken in een special in Gamekings S17E04: Snelle Boten en Destiny!

Ga er dus lekker even voor zitten en check Gamekings S17E04: Snelle Boten en Destiny!

Gamekings is iedere week om 21:45 te zien op Spike TV Nederland

Loading...
 • jazeker

  Nu heb ik zin in kibbeling. De afleveringen zijn echt goed dit seizoen, met de kanttekening bij deze aflevering dat de top 3 van Rockstar games echt nergens op slaat en dan doel ik vooral op LA noire. Die game is voor mij ten eerste niet een ‘echte’ rockstar games, omdat hij enkel door Rockstar is uitgebracht. Als ik het wel zou rekenen tot een ‘echte’ rockstar game dan is het naar mijn idee onmogelijk om deze boven games als GTA:sa , GTA:IV en GTA:V te plaatsen, maarja dat is mijn mening.

 • Paaskip

  Als allereerst wil ik zeggen dat ik de nieuwe studio ontzettend tof vind! Alleen zou het wel wat minder donker mogen.

 • Rogier

  Interessantste opmerking van de aflevering: fantasy is juist vaak fantasieloos. Jammer dat dat niet werd uitgediept en wat meer besproken. Mis ik toch een beetje inhoud, hoewel ik snap dat binnen het format van de afleveringen andere keuzes worden gemaakt.

 • Peter Aalbers

  Ik krijg zin in kibbeling.

 • RidhoHidayat

  Toffe aflevering! Veel variatie, en een goede balans tussen humor en inhoud.

  Altijd nice als er wat meer gediscussieerd en gespeculeerd wordt, dat levert interessante en vermakelijke gesprekken op. Stukje trip/andere locaties erbij voor wat extra sfeer, top.

  Alleen mag de studio van mij ook wat minder donker zijn. Of misschien komt het door het type (rode) licht, ik weet niet zeker wat het is, maar het komt voor mij niet helemaal over als een chille, fijne kamer om te zitten.

 • Jalalala

  Science fiction: implausible possibilities.
  Fantasy : plausible impossibilities

 • Michel

  Een ruimteschip en orks gaat niet samen? Warhammer 40k anyone?

 • Kapiteinkoek

  Leuke aflevering. De bank setting bij de R* discussie gaf oldskool feelings.

  Mijn top 3 R* games zijn L.A. Noire>Red Dead Redemption>GTA games.

 • HalveIndo 1_0

  Bootje rijden..

 • Samanosuke

  Boris omsingeld door Orc lovers! LOL

 • KeesKlaas

  coole aflevering

 • oswald

  Wie gaat Boris uitleggen dat Starwars fantasy is en niet sci-fi.

 • Bridgeman

  Ik snap het niet. Aan het begin van de aflevering zegt Boris dat Tommy Vercetti geen goed personage is, en dat de personages pas echt goed werden met Niko Bellic. Maar aan het einde van het item hebben ze wel allemaal Vice City op 1 staan.

 • Joost

  Wat een arbitraire discussie; geen van beide is beter en je hebt in beide genres troep en pareltjes. Voor mij maakt de setting of het genre niet zoveel uit zolang het maar tof is om te lezen/kijken/spelen. En Boris heeft een pleuris hekel aan fantasy en magie, maar wel fan van Star Wars en de force (basically magie) is wél oke? En overigens is Star Wars gewoon fantasy in een ‘futuristische’ setting (I know… long time ago in a galaxy far away, vandaar de airquotes) en heeft vrij weinig met science te maken. Het is een romantische vertelling van een klassiek good vs evil verhaal en zou eerder vergeleken moeten worden met een Lord of the Rings dan een Star Trek of Rendezvous with Rama.

  John Marston was een crimineel met in ieder geval nog wat moreel besef; meer een Robin Hood dan een Al Capone, dus zijn reformatie na in de steek te zijn gelaten door zijn gang is aannemelijk en zijn de dialogen in het verloop van de game niet zo out of character als Boris denkt. Het suffe moraliteitsmetertje die in die tijd in elke game leek te zitten had wel zo zijn mankementen (als je full on outlaw ging sloeg het verhaal inderdaad nergens op).

  L.A. Noire op drie kan ik wel waarderen; ik vond het ondervragen en lezen van de lichaamstaal om leugens te ontmaskeren erg tof, alhoewel het her en der beter kon hoop dit nog een keer terug te zien in een goede detective game. De geforceerde schietstukjes vond ik minder interessant, maar desalniettemin een zeer solide game.

  • jazeker

   Niet in beschouwing nemende het feit dat LA Noire is ontwikkeld door team bondi en enkel is uitgebracht door Rockstar, vind je dan dat LA Noire werkelijk de derde plek verdient boven alle GTA games (Met uitzondering van vice city)?

   • Joost

    Nee, ik vond het een toffe game, maar mijn top drie zou er zo uit zien: 1 Red Dead Redemption, 2. GTA V, 3. GTA San Andreas. Toch kan ik het wel waarderen dat LA noire nog even een spotlight krijgt.

    • jazeker

     Dat is een top 3 waarmee ik goed kan leven.

 • Leuke aflevering ! veel afwisselende onderwerpen, en mooie montage !

 • feyenoord1908koen

  De add on voor kodi doet het niet meer, kunnen jullie hier iets voor doen? Waarschijnlijk te maken met de nieuwe site

 • Danny Wernke

  toffe aflevering. ook op tv gezien.

 • Davithjah

  Toffe aflevering dame en heren! Ik vind dit seizoen uitstekend tot nu toe, kwalitatief veel beter dan het vorige seizoen.

 • ShadowMois

  Wrreeeeeede muziekkeuze!! , Jelle?
  DEATH FROM ABOVE – LITTLE GIRL
  https://www.youtube.com/watch?v=KJbve7TVj2g

 • Erwinn93

  Dit seizoen is denk ik voor elke kijker weer op een heerlijk niveau gekomen!

 • Willem-Jan

  Wat een opluchting. Ik heb ben tijdens het vorige seizoen afgehaakt…..die geforceerde humor…..nee dank je. Dit is meer mijn ding. Maar de online content is nog steeds veel sterker dan de afleveringen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord