Menu Premium
Loading...

Gamekings S1721: Resident Evil VR, karten en terugblikken op het seizoen

Google Plus David van Arragon
Google Plus Jelle Kunst
Google Plus Melle Broekmans
Google Plus Steven Saunders
25/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn bijna aan het eind van het seizoen, maar er zijn nog een aantal dingen die de heren niet hebben kunnen doen. En dat zie je in deze Gamekings S1721: Resident Evil VR, karten en terugblikken op het seizoen aflevering, waarin Jelle en David de losse eindjes aan elkaar gaan knopen.

In deze aflevering gaan David en Jelle nog even op zoek naar de dingen die we dit seizoen nog niet hebben gedaan of wat ze hebben gemist. Daarom wijden zij deze aflevering compleet aan de wensen van de Gamekings. Zo gaat David nog één keer een poging wagen om Shelly flink bang te maken. Ook gaan de heren dieper in op de highlights van dit seizoen en wordt er op creatieve wijze een race gehouden met echte karts. Daarbij zullen we zien of de droom van David, om Horizon Zero Dawn nog een keer te kunnen spelen, ook zal uitkomen.

Kun jij niet wachten om te zien wat de laatste avonturen van dit seizoen zijn? En ben jij benieuwd naar wat de highlights van de Gamekings waren? Wacht niet langer en check deze Gamekings S1721: Resident Evil VR, karten en terugblikken op het seizoen! En laat ons weten wat jij van deze aflevering vindt in de comments!

Loading...
 • DC_Frisian

  Mooie aflevering. Vooral gelachen om die digitale veteraan.

 • Pascal Tettero

  toffe aflevering, toch jammer dat ze zo kort zijn.

 • Walluuhr

  Thanks voor weer een tof seizoen mannen. Het familiegevoel dat gamekings onder haar community creëert is iets wat ik erg kan waarderen.

 • optimuspecs

  Ik vind het heel jammer dat Capcom, Resident Evil 7 heeft gemaakt met een first person perspectief. Dit hebben ze gedaan puur vanuit de ” VR-hype” denk it.

  Het kan heel scary zijn en spannend, maar een Resident Evil is het niet. Eerder een namaak PT of Allison road. RE moet gewoon in third person. Behalve dat, vind ik de animaties afschuwelijk uitzien. Gewoon gedowngrade voor VR. Jammer hoor Capcom. Bovendien denk ik dat VR ( in console gaming ) ten dode is opgeschreven, je morst met een serie waar miljoenen mensen al deccenia lang fan van zijn , puur om VR-bullshit te kunnen pushen.

 • Jordy

  WORST.

 • RagingRens

  Topseizoen weer guys! Heerluk genotuhhh! Op naar de volgende seizoenen!

 • Lennart Hoekveen

  mijn hoogtepunt van dit seizoen was eh…RIJ GODVERDOMME DOOR. ????

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord