Menu Premium
Loading...

Fucking Vlambeer Part 2

14/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In het tweede deel van Fucking Vlambeer komt Jan Willem Nijman langs in de Gamekings studio om het over het succes van Vlambeer en Nuclear Throne te hebben. JW is de mede-oprichter van Vlambeer en vult zijn tijd met het maken van games.

Vlambeer is door een aantal sites al genoemd als een studio om naar uit te kijken. Ze hebben zelfs een Apple Design Award in de wacht gesleept en Emiel noemt Vlambeer “dé indie” van Nederland. Ze bestaan nu al vier jaar en in die tijd is het gamelandschap flink veranderd. De opkomst van Indie games begon met games zoals Minecraft en Super Meat Boy. Vlambeer had de perfecte timing om mee te gaan met die indie-golf waardoor ze nu al lekker opgang zijn!

Een van de grootste games van Vlambeer is Nuclear Throne. Deze game is een top-down twin stick shooter die zich afspeelt in een post apocalyptische wereld. Met 12 verschillende karakters en meer dan 100 verschillende wapens is het aan jou de taak om knallend door deze game te rollen. Door wekelijkse stream sessies op Twitch komt Vlambeer in contact met de community, waarbij ze directe feedback en tips krijgen. Met de feedback van de community werken de guys aan het verbeteren en evolueren van de game.

Check deze Indiekings om alles te weten te komen over Vlambeer en hun nieuwe game Nuclear Throne!

Fucking Vlambeer Part 2

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch