Menu Premium
Loading...

Fire Emblem Heroes Review

15/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl Boris de longen uit zijn lijf hoest hier op de redactie, heeft hij toch nog de tijd gevonden om de free to play mobile game Fire Emblem Heroes te spelen. Vooral in de trein… Waar hij zich aan een aantal dingen in de game ergerde. Kan deze mobile versie van Fire Emblem zich wel meten met zijn voorgangers? Emiel heeft daarintegen hele andere ideeën. Dat ze het niet helemaal met elkaar eens zijn, zorgt natuurlijk voor een leuke en interessante discussie. Zie het hier in de Fire Emblem Heroes Review.

Nintendo is bezig met zichzelf op de mobiele kaart te zetten. Eerst natuurlijk met het succes van partner Niantic met Pokémon Go, daarna met Super Mario Run en nu met Fire Emblem Heroes. Maar zijn dit wel de mobiele Nintendo games waar we op zitten te wachten? Waar zijn bijvoorbeeld de mobiele versies van Mario kart, Donkey Kong of Super Smash? Zelfs een goede Kirby of Yoshi zou welkom zijn. Ben jij hier ook benieuwd naar en ben je Premium? Check dan vooral morgen om 16:00 uur het Premium Item met JJ, Emiel en een speciale gast over mobiele games.

Maar ga nu maar eerst goed zitten voor de Fire Emblem Heroes Review. Heb jij Fire Emblem Heroes gespeeld? Laat ons in de comments weten wat je ervaringen met deze game zijn.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord