Menu Premium
Loading...

Filmkings over de Super Bowl-trailers en A Monster Calls

Google Plus David van Arragon
Google Plus Dennis Mons
10/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naast het feit dat we allemaal van games houden, hebben velen van ons ook een voorliefde voor films. Gelukkig is er de afgelopen week aardig wat gebeurd in de film-wereld. Vooral omdat de film en de sport-wereld even samen zijn gekomen in een gigantische evement, namelijk de Super Bowl. Of je nu wel of niet iets hebt met American-football, je moet toegeven dat de Amerikanen weten hoe ze een show neer moeten zetten. Zoals ieder jaar zijn er ook tijdens deze grote finale weer een aantal vette nieuwe trailers getoond van films waar wij in ieder geval met smart op zitten te wachten. In deze Filmkings over de Super Bowl-trailers en A Monster Calls, gaan Dennis en David jou hier alles over vertellen.

Beide mannen zullen het onderhand hebben over de trailers van Pirates of the Caribbean: Zalazar’s Revenge (of Dead Men Tell No Tales, zo je wilt), Life, Stranger Things seizoen 2, Guardians of the Galaxy vol. 2 en nog veel meer. Ook hebben ze de film A Monster Calls bekeken. Als je graag wil weten of dit een aanrader is, of dat je beter het boek kunt lezen, weet je wat je te doen staan.

Daarnaast hebben Dennis en David ook een aantal film-tips voor je in petto, waar van merendeel momenteel ook in de bioscoop te zien is. Heb jij nog een vette film gezien die je ons en de community graag wil aanraden? Zet het vooral in de comments!

Loading...
 • Raja

  Heerlijke Filmkings mannen!

  Vette trailers (ik was eigenlijk over elke trailer enthousiast), toffe film en last but not least een paar tips waar ik echt wat mee wil doen.

  Hacksaw Ridge heb ik dan al wel gezien, verbaast me eigenlijk dat die niet is besproken hier. Echt een hele vette film, was het geheel eens met wat heer Mons er over te zeggen had.

  Thnx!

  • ? ? ? ? ?

   Je wilt zeggen dat je deze trailers voor dit item nog niet had gezien?

   • Raja

    Nee. Ik wil zeggen dat ik enthousiast ben over de trailers.

   • Laurens!-_-!

    Dat kan toch?

 • deadstroke030

  david wat vind je van de eerste aflevering van marvel’s legion ik vond het zelf een mooie aflevering en de opening deed me denken aan watchman

 • Robin

  5 miljoen voor 30 seconden, een superbowlcommercial.

 • Erik Stoop
 • Robin

  Jackie Roosevelt? Jezus… hele film is opgehangen aan Jackie Onassis, die van Kennedy. Je weet wel.

 • ? ? ? ? ?

  Brimstone is van een nederlandse regisseur overigens.

 • manoahvdvelde

  Haha Jacky Roosevelt… xD Beetje jammer David :p

 • Notoire B

  ‘Ongesteld uit de neus’ whaha lol. It’s good to laugh, thanks Dennis :))

 • bryan

  Wat is de kop van David toch een downer altijd met filmkings. Kan voortaan niet iemand anders erbij? Iemand die misschien is positief kan zijn.

  • misschien af en toe wel goed om het over enthousiasme van Dennis te contrasteren 😉

 • Kozou

  omfg die trailer van Life. Another movie spoiled by the trailer. F F S.

 • Gekke

  Trainspotting 2

 • itsalaser

  Wat heeft de trailer van Pirates een slecht bijpassende muziek zeg. Zo’n type liedje met die beelden ? :confused:

  • Padawan1993

   Ja is populair tegenwoordig sinds Logan.

   • itsalaser

    Het kan zijn dat Johnny Cash al iets langer populair is 😉 Hij heeft nota bene zijn eigen biografische muziek film.

    • Padawan1993

     No shit, ik bedoel dat het gebruiken van zijn muziek in trailers de laatste tijd populairder begint te worden.

   • Al voor Logan word die gast uitgewoond echt Hollywood shizzle allemaal ’t zelfde trucje.

 • Padawan1993

  Snap die hype voor Guardians nooit helemaal.

 • Zeno N

  Verrassend, Dennis. Ik hoor veelal dat mensen vinden dat er een te grote nadruk op het geloof wordt gelegd in Hacksaw Ridge en hem daarom niet zo goed vonden. In alle eerlijkheid had ik verwacht dat jij dat ook zou vinden, maar niet dus. Ik vond hem zelf ook heel vet.

  Overigens zet ik bij dezen A Monster Calls op m’n lijstje. Thanks daarvoor 🙂

  • Dennis Mons

   Het geloof in die film was gewoon een doorslaggevend gegeven op de motivatie van die man. Dus daarom paste het uitstekend.

 • Moviegeek:-)

  Volgens mij heet de nieuwe Pirates: Dead men tell no tales

 • Robin

  pirates of the caribbean back to somalia

 • Spud82

  O my god en het uitmelken van Pirates of the Caribbean gaat doorrrrrrr….. Wat een muffe franchise is dat toch.

  • Ranesh Vai

   Zo blijft het op mij ook over komen. Dennis kijkt natuurlijk ontzettend veel films, dus ik kan me voorstellen dat het voor hem veel langer lijkt. Maar volgens mij hebben ze gewoon effe de melk-machines uitgezet om het effect weer wat groter te laten zijn.

   Ik zie zelfs in de trailer niets waardoor ik me erop moet verheugen. Wel ziet het er weer zeer gelikt uit, en is het plaatje natuurlijk fantastisch. De Cariben met een Bruckheimer-productielaagje eroverheen levert natuurlijk iets moois op. Maar de film zelf… Mèh…

   Overigens vond ik die eerste wel leuk.

 • Rick James Sanchez

  Ghost in the Shell laat zich denk ik moeilijk verfilmen. Ik hoop echt dat hij goed wordt, maar ben ook gereserveerd. Het wat toen z’n tijd ver vooruit in meerdere opzichten. En het kan moeilijk zijn te omschrijven wat het nou zo goed maakt, maar deze scene laat goed zien dat GitS standaard anime oversteeg:
  https://www.youtube.com/watch?v=91KjtMvx0_w

 • Dark Descent

  Gisteren john wick 2 gezien. Wat een heerlijk potje knalwerk.

  • Laurens!-_-!

   Aah daar moet ik ook zo snel mogelijk naar toe. Denk dat we John Wick 2 volgende week wel in filmkings terug gaan zien… Dennis?

 • Edwins1984

  Hacksaw Ridge, de verrassing en persoonlijk beste film van 2016! De humor van de soldaten, de eerste kogels die op het slagveld worden afgevuurd, tot aan het einde… wouw lang geleden dat ik zo blown away was van een film. geweldig!

  A Monster Calls enkele weken geleden in de sneak gezien, wist niet precies wat ik kon verwachten maar aan het einde van de rit misschien niet helemaal mijn ding maar buiten dat is het wel een hele goede film die een zwaar thema op een luchtige manier aanspreekt.

  Top item heren, goed weekend!

 • Laurens!-_-!

  Persoonlijk, alle films die voorbij komen hier lijken me fraai. De één wel meer dan de ander, maar bij Guardians Of The Galaxy 2 had ik gewoon kippenvel. Alles klopt idd.

  Sorry David, maar ik vind het juist wel tof dat ze gewoon Vin Diesel groot blijven doen. Hij is toch onderdeel van de cast en misschien wel zo als Dennis zegt, alles op zijn knieën gedaan, ha.

  Monster Calls had ik al op de radar staan, keek er al wel een tijd naar uit en zo te horen ook echt een toffe film. De CGI en alles ziet er sowieso al heel erg vet uit. Maar dat wat jullie ook aan halen over het verhaal dat het gaat over dat niet alles zwart/wit is, een positief punt. Zo snel mogelijk checken.

 • Laurens!-_-!

  Trouwens, Filmkings, waarom doen jullie anders niet is twee film besprekingen in een Filmkings item. Wel natuurlijk alle trailers en nieuws blijven presenteren, maar twee film besprekingen zouden best wel kunnen.

  A street cat named Bob en Lego Batman bijvoorbeeld. Zo heb je ook een wat contrast qua drama en komedie achtige films.

 • Jeroen Bosch

  Ik ga zometeen naar de The Great Wall, ben benieuwd. Maar zoals hieronder vernoemd, Trainspotting 2 zou wel cool zijn. Misschien Rings? Heb er nog niks over gehoord of gelezen dus het kan helemaal crap zijn, maar de eerste film joeg mij echt de stuipen op het lijf

  • Laurens!-_-!

   Laatst in Imax voor Resident Evil: The Final Chapter, de trailer van The Great Wall voorbij zien komen. Dat zag er wel tof uit qua fantasy action adventure achtige film.

   Je gaat je er vast sowieso wel mee vermaken.

 • Stephan

  Ik was eventjes boos dat een nummer van de Guardians soundtrack in de Life trailer zat.

 • Rodius

  Nocturnal Animals is een goeie en anders Suburra zouden jullie zeker moeten checken.

 • ferrariking

  Guardians Of The Galaxy 2 ga ik wel alleen naar bios wat niemand wil mee;(

 • oswald

  Ghost in the Shell gaat heel erg pijnlijk worden. Natuurlijk niet als je gewoon een leuke Hollywood actiefilm wilt zien, maar dan ga je eigenlijk al meteen voorbij aan wat GITS eigenlijk is, namelijk veel meer dan dat. Ik denk dat het vage gevoel van Dennis al ontstaat zodra je een vrij diepe animatie film met zeer veel Japanse beeldspraak en nuance overzet naar Hollywood sexyness met Scarlett Johanson. De director die in het verleden Snowwhite and the Huntsman heeft gedaan gaat denk ik ook niet veel goedmaken, er zitten immers heel veel meer concepten in het origineel dan alles “help ik ben een robot” en actiescenes. Voor de hoogstaandere sci-fi film zou ik uitwijken naar de nieuwe Blade Runner en Alien film, die beloven meer met de onderliggende thematiek te doen als ik kijk naar wie er achter zit.

 • n3f4r1u5

  Ik ben even benieuwd: zijn er meer mensen die niet het blinde enthousiasme delen voor alles met GOTG-sticker? Niet verder lezen als je wel blind enthousiast bent en dat graag bevestigd ziet, ik wil gewoon even mijn lage dunk voor de film kwijt, negeer me vooral als je het er niet mee eens bent.

  Het zal misschien aan mij liggen, maar ik vond GOTG een totaal voorspelbare opeenstapeling van Hollywood-clichés (zonder knipoog, gewoon ordinaire commercie) en ik vind de humor buitengewoon onintelligent. Het niveau ervan is doorgaans “hee die schattig uitziende wasbeer is grofgebekt” en “hee die stoer uitziende kerel heeft een klein hartje”. O god wat een orginaliteit en en wat een uitgekookte grappen… Om het er nog niet over te hebben dat je verhaalvertelling inconsistent is als je badguy wel bedoeld is om oprecht een machtige bedreiging voor te stellen, maar vervolgens verslagen wordt door een gek dansje en het oppercliché der opperclichés: de power of friendship. En dan kan ik me toch niet inhouden om ook de waanzinnig voorspelbare en allesbehalve leuk/origineel/anders/bijzonder gebrachte romance tussen ‘stoere, onhandige mannelijke hoofdpersoon A’ en ‘stoere, onafhankelijke en licht-bitchy vrouwelijke hoofdpersoon B’ te noemen.

  Ook de trailers voor deze tweede doen mij niet vermoeden dat we iets anders gaan zien dan een herhaling van uitgekauwde filmformules met een saus van oppervlakkige, Amerikaanse humor.

  Ik weet het, ik loop te serieus te zeiken op een film die bedoeld is als eenvoudige vermaak, maar ik wil enig tegenwicht bieden tegen het feit dat deze second coming bij Filmkings telkens bejubeld wordt als ware de heer zelve een productiemaatschappij begonnen en had hij Kubrick uit de dood herrezen om te regisseren. Niet “alles klopt” aan GOTG, behalve als je vindt dat alles moet zijn zoals het in alle films al is.

 • Joris Sluiter

  Geweldig die Ad-blocker-uit campagne, respect, lef voor nodig. Was uitgelogd op mijn premium account.

  • Ranesh Vai

   Wordt nader besproken in het premium-journaal…

 • Nephilim1977

  Ik denk dat David de spijker op z’n kop slaat met zijn opmerking over de live action GitS. Het ziet er, gezien de trailer, inderdaad te klinisch (en in mijn optiek ook te kleurrijk) uit. De wereld in de originele film had iets vuils, grauws en een deprimerende sfeer.
  Verder ben ik ook een beetje bang dat ze teveel willen gaan vertellen in 1 film.
  Heel simpel gezien was de eerste film puur een vehikel om Kusanagi’s obsessie met haar al dan niet menselijkheid en de definitie van ‘leven’ te laten zien.
  En 2501 was daarin de katalysator.
  Ik zie in de trailer ineens meerdere bad guys en stukjes plot uit die nieuwe GitS anime film en de serie zitten. En ik weet niet of dat niet zo’n goed idee is.
  Wel tof om Kitano te zien though en dat kinderkoor uit de originele film te horen.

 • Ranesh Vai

  Tsja. Ghost in the Shell… Buiten het gegeven dat ik vind dat je het gewoon een anime moet laten, vind ik de cast van Scarlett ook niet passend. Het moet een robot zijn, maar het publiek ziet natuurlijk gewoon Scarlett. Verder wordt ik ook moe van het typecasten achter deze rol. Een vrouwelijke hoofdrol en er moet wat fysieks gebeuren? Scarlett… Het irritante is dat ze er niet eens goed in is. Het plaatje ziet er aardig uit, maar het zijn altijd maar snelle, slimme cuts ipv vertoon van echte skills. Iets dat we sowieso al jaren in westerse producties zien. In de Daredevil-serie doen ze het wat beter, maar ook daar nemen ze shortcuts.

  En ja, ik had ook liever dat ze een Aziatische gecast hadden. Maar ze zijn simpelweg gegaan voor een gezicht dat de film moet verkopen, dus dit zou sowieso nooit gebeuren.

 • Rijnveld

  David, probeer ’s niet zo fucking tof te doen de hele tijd.is mateloos irriterend, je bent een fucking geen, gedraag je dan ook zo!!

  • Ranesh Vai

   Geen idee waar je het over hebt omtrent David. Misschien als je het nader duidt?

   • Rijnveld

    Mijn commentaar is gericht tegen David!! Maar als je ’t persé wil weten kijk ‘en luister eens naar ‘m zou ik zeggen!! Met z’n Amsterdamse accentje, die gozer komt uit Den bosch!!

    • Ranesh Vai

     Hij heeft in Den Bosch gewoond, maar hij komt er zeker niet vandaan. Hij was altijd al import en heeft er ook niet al te lang gewoond. Hij komt volgens mij zelfs gewoon uit Amsterdam en gaat waarschijnlijk zijn vriendin gewoon steeds achterna.

     • Rijnveld

      Tja, nah ja…. lekker belangrijk zou ik zeggen!!

     • Harry Nak

      Rijnveld je bent een pannenkoek.

   • Rijnveld

    Tja, nah ja…. lekker belangrijk zou ik zeggen!! !!

  • Raja

   Doe s normaal zeg. Probeer het nog eens, met wat argumenten/concrete redenen waar beste David wat mee kan.

   • Link

    Toch snap ik wel wat Rijnveld bedoeld. David is inderdaad irritant. Sorry, wellicht is hij niet daadwerkelijk irritant, maar zo gedraagd hij zich vaak wel bij Filmkings.. Irritant/vervelend.

 • Bas

  Doe een review over EVAC, een korte film waar we mee bezig zijn. Hij is bijna af! https://www.youtube.com/watch?v=D3ITjer8wYU&t=40s&ab_channel=WoodyWonder

 • John PaleHorse

  snap je punt, maar indd helaas ik wens jullie sccs met je gamekings maar ik zoek mijn game news wel ergens anders, was al beetje klaar met de gevloek elke keer daar op GK, maar goed, succes, en veel geluk met de website

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord