Menu Premium
Loading...

eSportskings over de Overwatch League en eSports studio’s

Google Plus Jan Johan Belderok
04/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jahoor in 2017 gaan wij gewoon door met eSportskings, want Sjaak kijkt erg uit naar wat er het komende jaar gaat gebeuren in de eSports wereld. In de eerste eSportskings van dit jaar mag JJ weer aanschuiven en gaan de heren weer los over de laatste nieuwtjes in deze eSportskings over toernooien in 2017 en eSports studio’s!

Het zal jullie vast niet zijn ontgaan, maar het grootste nieuws van deze week is toch wel de aankondiging van een eSports studio in Alphen aan de Rijn. Initiatiefnemer Fireside Gatherings wordt financieel gesteund door de gemeente, want die hebben maar liefst 100.000 euro over voor dit project. Het project is goedgekeurd door de wethouder Gerard van As. Sjaak vindt het prachtig om te zien dat een man van 72 jaar een toekomst ziet in eSports, maar aan de andere kant denkt JJ dat het enorm zwaar gaat worden om dit een groot succes te maken.

Naast de eSports studio kijken de beide heren erg uit naar de Overwatch League. Blizzard komt eind januari met een grote competitie waar clubs aan mee kunnen doen. Sjaak en JJ zijn in ieder geval benieuwd of Overwatch net zo groot als League of Legends kan worden in de toekomst. Hoe denken jullie over de dit nieuwe concept? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
 • Bryan Philip

  geen video?

 • Abdel010

  Dankzij het eindejaarsinterview van sjaak ben ik nu ook naar esportskings gaan kijken! Zijn interview was erg tof om naar te kijken en ik herken best veel van mijzelf in hem terug! Go on Sjaak! 😉

  Ik heb zelf deze week eindelijk mijn gamePC binnen na een tijdje console te hebben gegamed. Het eerste wat ik ga doen is eindelijk CS: GO en League of Legends een keer doen.

 • deadstroke030

  ja en

 • argumentum ad hominem

  Op een of andere manier nemen jullie r6 nooit mee in deze items. Waarom niet?

  • Ik zal eens gaan zoeken naar R6 content, gaan we binnenkort behandelen 🙂

   • argumentum ad hominem

    Cool. Ben benieuwd.

 • Henkie

  leuk en goed om te horen, maar ga dan is een x langs in Breda of in alphen aan de rijn… doe dat, neem een camera of GO Pro mee en maak een een leuk item van! tover 1 x per maand jullie gamekings pand of een stuk daarvan om in een soort van e-sports fysieke wall…

 • Henkie

  zou ook grappig zijn als je een E-SPORTS TOUR Bus rond rijd door Nederland of door heel Europa met de beste E-sporters van NL en dan een Maand ofzo een Bus huren of misschien krijg je die wel gesponsord omdat hun naam wordt gefilmd… lijkt me wel grappig !
  en dan lekker slapen in de bus, zoals indie’s dat doen…

 • Henkie

  JJ…
  Lijkt me best wel logisch, elke ondernemer van een horeca,kledingwinkel,kapper of je gaat een nieuw huis kopen, elke ondernemer belijkt of hij subsidie krijgen!
  Het is kijken naar mogelijkheden…

  Maar je hebt wel gelijk dat bij esports het moeilijker is om geld te verdienen om het graaiende te houden…

 • Het is elke week “wanneer Overwatch groot gaat worden” Er zijn elke maand toernooien met kapot veel prijzengeld, je had de MLG, je hebt de Alienware monthly, Apex is pas geweest, Winterhack. Er gebeurd echt veel op ’t gebied van eSports @ Overwatch.

  @JJ Check dit channel eens als je wilt, Overwatch mist nog een goede spectator mode maar ook daar word aan gewerkt. https://www.youtube.com/channel/UCLE-OsLBsCTTQIs_JfBKnkw/videos

 • Kane888

  Ik vraag me af hoe veel procent van de bezoekers en vaste click op Gamekings dat hele E-sports verhaal ook maar iets interesseert, maar goed, carry on.

 • Jaapie18

  Is Sjaak nu echt wel 100% gameking?

 • Tof item! Meer aandacht voor e-sports altijd +1

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord