Menu Premium
Loading...

eSportskings over de e-Divisie en de ELEAGUE Majors

07/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

eSportkings is weer terug van vakantie. Sjaak heeft de pistes hard gestraft en zonder Sjaak is er uiteraard geen eSports. Wat natuurlijk niet waar is, want deze booming tak van gaming draait op volle toeren door. Die wacht echt niet op deze twee gasten. Je hoort het laatste nieuws in eSportskings over de e-Divisie en de ELEAGUE Majors.

Zo begint deze week de E-divisie met FIFA 17. De achttien clubs van de eredivisie hebben allemaal een pro-gamer aangetrokken om hun clubkleuren in een nationaal kampioenschap te verdedigen. JJ en Sjaak zouden geen JJ en Sjaak zijn als ze, naast een hoop lof voor het initiatief, ook de nodige kritiek hebben.

Dan de ELEAGUE Majors CS:GO dat wat de beide heren betreft de absolute standaard voor eSports coverage zette. Ook orakelen ze nog wat over Overwatch en de potentie die deze game heeft om in 2017 bij de gevestigde orde te geraken. Zo is er nóg een vertrouwde nieuwkomer die volgens JJ wel een grandioze eSports game kan worden.

Tot slot de grap van de week, de deal tussen ESL en Gillette. Niks mis met een dikke sponsordeal, daar kunnen we er meer van gebruiken. Maar de redenatie achter deze move, daar flipt met name JJ compleet van uit zijn pan. Check dit en meer in een nieuwe aflevering van eSportskings over de E-divisie en de ELEAGUE Majors.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch