Menu Premium
Loading...

eSportkings over de E-Divisie en Rocket League Season 3 Qualifiers

14/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

eSports is een snel groeiende tak binnen de game-industrie. Ook afgelopen weekend zat ramvol. De klasbakken van de E-Divisie werkten dit weekend alweer de negende ronde om de kampioenstitel af, Rocket League begon aan hun route naar het WK en de Killer Instinct-community bepaalde in de VS wie er de beste was.  Uw vaste verslaggevers Sjaak en JJ zitten daarom weer klaar om je op de hoogte te brengen van alle ontwikkelingen in eSportkings over de E-Divisie en Rocket League Season 3 Qualifiers!

De dominantie van Dani Hagebeuk

Enthousiast als de eSportfanaten kunnen worden, nemen ze alle updates van de afgelopen week door. Is de dominantie van Ajacied Dani Hagenbeuk tof of ontdoet het de E-Divisie van elke spanning? Hoeveel Nederlanders wisten zich te plaatsen voor Rocket League Season 3 qualifiers wie won de Killer Instinct World Championship 2017?

Naast al deze toernooien valt er ook genoeg te vertellen over andere ontwikkelingen binnen de eSports-wereld. Zo wordt eSports bij steeds meer grote spelers, clubs en zelfs steden opgemerkt en erkend, zoals nu ook bij FC Barcelona en de stad Washington. En wat was er aan de hand met de Zuid-Koreanen van SKT1. Je ziet het in eSportkings over de E-Divisie en Rocket League Season 3 Qualifiers!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch