Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2016 met Boris

01/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Natuurlijk krijgen jullie het interview van bazige baas Boris als laatste. Gisteren ging iedereen vast naar de tering en heeft iedereen lekker afscheid van 2016 genomen. Vanmiddag ben je waarschijnlijk bij je ouders/grootouders geweest voor een nieuwjaarsborrel en ben je nu eindelijk thuis, om lekker brak te gaan genieten van het Eindejaarsinterview 2016 met Boris!

Hoewel voor sommigen de eindejaarsinterviews niet lang genoeg kunnen duren, denkt Boris daar liever anders over. Hij heeft liever kwaliteit boven kwantiteit wat betreft de minuten. Zodoende zweert hij plechtig dat zijn interview binnen één uur zal zitten. Maar of dat hem gelukt is?

Dit jaar was een groot jaar voor Boris. Premium heeft dit jaar zijn lancering gehad, daarom moet er wel even teruggeblikt worden op hoe dat is verlopen en wat er allemaal nog gaat komen. Wat voor grootse plannen hij in 2017 voor alle Premium-bazen heeft, hoor je ook hier. Natuurlijk kunnen jullie ook topics verwachten over de maatschappij, politiek, technologie en de game industrie. Wat betreft dat laatste zijn er volgens Boris dit jaar interessante ontwikkelingen gebeurd, waar menig teleurstellende games verantwoordelijk voor zijn.
Tot slot heeft ook Boris een top 10 gemaakt. Dit jaar was niet het beste game jaar ooit, maar je kunt zeker een paar toffe titels verwachten in dit Eindejaarsinterview 2016 met Boris!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch