Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over de Nintendo Switch en Middle-Earth: Shadow of War

10/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een Einde van de Week Vrijdag met JJ en Shelly als presentatie duo. En die laatste deed dat onder dwang, aangezien ze liever door speelde in The Legend of Zelda: Breath of the Wild. JJ kon haar echter gelukkig overtuigen om toch mee te ouwehoeren over het nieuws van dit weekend in deze Einde van de Week Vrijdag over de Nintendo Switch en Middle-Earth: Shadow of War.

En dus geeft ze haar mening over de Switch. Shelly komt er openlijk voor uit dat ze fan is van Nintendo en ze heeft de Switch dan ook meteen gekocht. Kon ze zich desondanks vinden in de kritiek die Steven en Emiel (en andere gamers) gaven op de console? Hoe ervoer zij de eerste week dat ze met de Switch aan de gang was? Wat speelde ze en deed ze dat op de TV of op de handheld zelf?

Conan cocks en Destiny

Maar er was ook ander nieuws. De piemels uit Conan bijvoorbeeld. Hoe komen die er uit te zien op de Xbox One? Wat vinden de twee van de nieuwe aankondigingen voor Destiny en hoe kijken ze aan tegen de aankondiging van de nieuwe Shadow of Mordor game. Of weet Shelly niet wat Lord of the Rings is? Je ziet het allemaal in deze verse Einde van de Week Vrijdag.

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch