Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag met Mass Effect en Zelda

17/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is officieel, het weekend is begonnen! En zoals elke week luidt je het weekend natuurlijk weer in met Einde van de Week Vrijdag. En deze week gaan David en Skate “nieuwtjes in jullie faces smashen”. Er zijn de afgelopen week namelijk weer een aantal interessante dingen gebeurd. Zo zijn er een aantal creatievelingen aan de haal gegaan met Nioh, en hebben manieren gevonden om de game makkelijker te maken. Ook is er nieuwe info over een season pass voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild en er zijn nieuwtjes over Mass Effect Andromeda en Pokemon Go. Ook heeft JJ een aantal leuke dilemma’s voor Skate en David voorbereid. Zie het hier in deze Einde van de Week Vrijdag met Mass Effect en Zelda.

Je kunt in deze Einde van de Week Vrijdag ook kansmaken op een leuke prijs! We geven namelijk 3 exclusieve Diablo 20 year anniversary candles weg en jij kan er een winnen! Wil je weten hoe? Druk dan maar snel op de play button want Skate en David leggen het voor je uit. En wees maar niet bang, de manier om er een te bemachtigen is zo simpel dat je oma het zelfs zou kunnen.

Ga lekker zitten, pak er een biertje bij en laat ons weten welke keuzes jij zou maken bij de dilemma’s. En alvast een fijn weekend!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord