Menu Premium
Loading...

Early Access: Days of War

12/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zover! De Early Access van deze Tweede Wereldoorlog-shooter Days of War is uit en dat vieren wij met de gloednieuwe rubriek: Early Access. In dit item schuiven Boris en Skate aan tafel om hun ervaringen met Days of War met jou te delen. Ben je benieuwd wat de mannen ervan vonden? Check dan deze Early Access: Days of War!

Als er vraag is, komt er een aanbod en vice versa. Zo ook met Days of War. De game, die door de vele supporters op Kickstarter gerealiseerd is, kent nu een eerste speelbare versie. Boris en Skate hebben van de gelegenheid gebruikgemaakt om met single-shot rifles en een helm op Omaha Beach te bestormen.

In zo’n early access gaat er natuurlijk wel eens iets mis en of de mannen daar een beetje doorheen kunnen kijken is natuurlijk de vraag. Een betere vraag is: als er iets mis lijkt te gaan in de studio, kun jij daar dan ook een beetje doorheen kijken..?

Wil je weten hoe Days of War zich van de andere Tweede Wereldoorlog-shooters onderscheidt? Is de single-shot rifle actie vijfentwintig keiharde dollars waard? Heeft Boris of Skate de meeste real-life schietervaring? Je hoort het in Early Acces: Days of War.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord