Menu Premium
Loading...

Early Access: Days of War

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven
Google Plus Richard 'Skate' Simon
12/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zover! De Early Access van deze Tweede Wereldoorlog-shooter Days of War is uit en dat vieren wij met de gloednieuwe rubriek: Early Access. In dit item schuiven Boris en Skate aan tafel om hun ervaringen met Days of War met jou te delen. Ben je benieuwd wat de mannen ervan vonden? Check dan deze Early Access: Days of War!

Als er vraag is, komt er een aanbod en vice versa. Zo ook met Days of War. De game, die door de vele supporters op Kickstarter gerealiseerd is, kent nu een eerste speelbare versie. Boris en Skate hebben van de gelegenheid gebruikgemaakt om met single-shot rifles en een helm op Omaha Beach te bestormen.

In zo’n early access gaat er natuurlijk wel eens iets mis en of de mannen daar een beetje doorheen kunnen kijken is natuurlijk de vraag. Een betere vraag is: als er iets mis lijkt te gaan in de studio, kun jij daar dan ook een beetje doorheen kijken..?

Wil je weten hoe Days of War zich van de andere Tweede Wereldoorlog-shooters onderscheidt? Is de single-shot rifle actie vijfentwintig keiharde dollars waard? Heeft Boris of Skate de meeste real-life schietervaring? Je hoort het in Early Acces: Days of War.

Loading...
 • Druidys

  “In Nederlandse taal, Ealy Access”. Moest wel lachen.

 • Notoire B

  Klinkt niet al te best dus

 • Scare

  Day of Defeat op HL en Source echt heeeel veel gespeeld vroeger. Vooral de originele was een pareltje! Ik vraag me af of een dergelijk succes te creëren is door inspiratie op te doen of letterlijk te kopiëren van.

  Super om zo games in de gaten te houden. Insided heb ik bijvoorbeeld gemist en pas na Skate’s review gespeeld en heel veel plezier aan beleefd. Zo zou ik ook graag overzicht krijgen van wat er uitkomt elke maand en wat de moeite waard is om te spelen. Hier moet ik nu voor naar andere sites en hun saaie ‘lijstjes’ format. Een ‘wat speel je deze maand en waarom’ met z’n drietjes op de bank in premium zou tof zijn.

 • Wouter

  Heel goed dat jullie items maken die specifiek gericht zijn op pc! Een veel belovende early acces game is Endless Space 2. De eerste Endless was al heel goed, maar dit beloofd veel beter te worden. Zou leuk zijn als jullie een game als deze willen behandelen! Het 4x genre mag best wat meer liefde krijgen bij Gamekings.

 • sa_nl

  Ik zie veel van de oude CoD games in dit spel, Early acces, is in dit geval wellcht “to early”, als het inderdaad een klein team is, dan zal het nog een hele tijd duren voordat hier een fatsoenlijke game uit komt. Zag er wel vertrouwd uit, Omaha, Carentan(Franse dorpje) dat waren wel de epische mappen uit CoD deel 2 dacht ik.

  Blij dat de pc community ook eens aan de bak komt, wat ik mis in deze review is, kun je dit spel zelf hosten of gaat dat weer via de uitgever, of te wel zit er een dedicated server bij in gebakken?????

  Mooi item mannen, volgende keer een pc man er bij zoals Steven, of iemand van buiten af.

 • Kapiteinkoek

  Eén map is letterlijk de nagebouwde Franse plaats Carentan in de tv-serie Band of Brothers.

  Ik mis ook een goede Tweede Wereldoorlog shooter, maar deze game en Battalion 1944, waarschijnlijk, gaan het allebei gewoon niet worden. Leuk idee van de makers maar het ziet er niet uit. Wie weet als Call of Duty terug gaat naar WWII, dat ik die weer is koop na 5 jaar.

  Overigens vallen beide shooters, Days of War en Battalion 1944 in het zelfde mandje als het gaat om standaard settings. Omaha beach is tof maar doe is een minder gebruikte setting uit bijvoorbeeld het Oostfront.

  • oddRaven

   De eerste Call of Duty heeft een map die letterlijk Carentan heet en er ook zo uitziet, gebaseerd op die episode uit Band of Brothers, dus dat is geen argument.

   • Kapiteinkoek

    Ik bedoelde er verder niets mee, het viel me gewoon op.

  • Harry

   Voor een internationaal gereleasde game zit je praktisch altijd vast aan Normandië of de Ardennen anders krijg je de Amerikanen niet mee. Zelfs settings als Kasserine pass, Sicilië (operatie Husky) en de invasie van Italië zijn daar moeilijker te verkopen.

   • spoofghost

    Ja dat is toch jammer he, er zijn zoveel originele plekken te verzinnen binnen die oorlog.
    van polen, rusland tot afrika, italie, spanje etc. mjah altijd de zelfde plekker.. omdat murica altijd maar de held moet zijn =/

    • Harry

     Spanje! Dat zou nog wel eens kunnen als originele setting. Vrijwilligers van diverse Nationaliteiten (en een bekende Amerikaan als Hemingway) dus makkelijker qua immersie. Wapens, tanks en vliegtuigen met net even een ander smaakje omdat we vlak voor de overbekende WW2 versies zitten.

     I’m sold. Nu de grote uitgevers nog. 🙂

   • Dahaka_101

    Nou gevechten in de Pasific doen het ook erg goed daar bijv Okinawa en Guadalcanal. Vergeet niet dat in de Pasific de oorlog al jaren eerder was begonnen voor de amerikanen dan hun aanval op de franse kusten.

    • Harry

     Maar dan krijg je dus dat de Europeanen het niet meer zo interessant vinden. Natuurlijk waren er hele Europese koloniale rijken maar die zijn redelijk snel verslagen.

     De Amerikaanse island hopping campaign was daarnaast een erg bloederige aangelegenheid. Het meest interessant zijn de vloot acties in de Pacific maar dat is niet iets voor COD.

  • VIChiefIV

   Oostfront? Dan hoef je enkel Red Orchestra maar te spelen en je zit gebeiteld 🙂

 • Erik Stoop

  “Ik ga het in nederlandse taal uitleggen, in Early Acces…..” – Skate the great

 • roeland

  Ik vind early acces echt zon rare ontwikkeling… DayZ, H1Z1, ark, conan, allemaal heel populair en succesvol, maar in mijn ogen allemaal betaalde alphatests waarvan je enkel kan hopen dat er over 5 jaar een fatsoenlijk speelbare, feature rijke versie is…

  Al die games hebben zoveel potentie maar zullen de potentie nooit waarmaken ondat de devs al op een goudmijn zitten voor de game daadwerkelijk ‘af’ is. Ark durft zelfs een expansion te verkopen terwijl de maingame nog broken as f#ck is…

  Hoe kan het dat iedereen haat op games die niet af zijn, maar ondertussen massaal de poeplap word getrokken om 0.1 versies aan te schaffen..

  Tuurlijk is het voor bepaalde games handig om voor release in early acces zaken te testen, interesse te peilen of simpelweg de devkas te spekken voor verdere ontwikkeling, maar 9 van de 10 keer komt er nooit een volwaardig product uit, zelfs na jaaaaren ‘early acces’.

  Die devs krijgen op de een of andere manier gewoon een vrijbrief om een ‘no mans skytje’ te pullen. Ik snap er geen reet van.

  • spoofghost

   Helemaal mee eens! De meeste van deze games zijn dood voordat ze klaar zijn. zeer dubieus.

  • Brinq

   Dat is allemaal wel waar. Maar… Je vergeet een heel belangrijke factor. Fun. De Early Acces is leuk om te spelen. En zolang ze niks totaal upfucken is alle vooruitgang mooi meegenomen.

   • roeland

    Ik ontken niet dat de basis die in early acces geboden wordt leuk kan zijn. Dat snap ik heus wel. Het feit dat er een belofte verkocht word die vaker niet dan wel word waargemaakt is waar ik kritisch word.

    • Brinq

     Mensen die early acces games kopen voor de belofte kopen het daarom voor de verkeerde reden. Je moet een Early Acces game kopen als je denkt dat je de content zoals ie nu is, leuk vindt.

  • Harry

   Nu ik er zo over meedenk. Ze hebben hun geld voor de game al binnen. Tenzij ze verwachten er nog veel meer van te verkopen is al het geld dat ze vanaf nu in het ontwikkelen van de game steken minder winst.

   Alsof je je huis wilt laten verbouwen en het hele project vast voorschiet. Wat kan er nou mis gaan.

 • vlissinger

  ik had liever gezien dat ze er een singelplayer game van gemaakt hadden.

  • RomeoNovember

   Tegenwoordig moet alles multiplayer

 • Wax

  Boris begint weer wat dikker te worden

 • Lord Thunderwing

  Boris, je bent nep! 😛

  Hier een bezoeker die nu elders gaat kijken voor info over deze game en niet meer bij Gamekings terugkomt (keer zoveel). Nu ben ik nog degene die het zegt, hoeveel zullen dat niet doen ??

  Misschien iets voor een toekomstig item . . .

  • RomeoNovember

   Lijkt me meer iets voor een premium item

   • Lord Thunderwing

    Nee, ben ik niet met je eens. Als ze er idd een item van maken, dan moet het gewoon een open item zijn net zoals hun “Premium Journaal’s”. Immers de originele aanleg was ook een open item en niet premium.

    • RomeoNovember

     Het was sarcastisch bedoeld, sorry dat het niet overkwam?

  • Stormpie

   Leg uit?

   • Lord Thunderwing
    • Groenkereltje

     Wat op het spel staat is letterlijk GameKings. Reclame inkomsten is waar een website als GameKings van leeft. Als de adverteerders zien dat 80 % van de bezoekers geen reclame kijkt door Adblockers, betalen ze natuurlijk ook veel minder. Het zijn letterlijk de banen van Shelly, Jelle, Karim en anderen die op het spel staan. Die werken daar niet voor een appel en een ei. Ik zie dit niet als “nep”, maar als een moeilijke, doch noodzakelijke beslissing om GameKings in het leven te houden.

 • Stormpie

  Thanks voor de PC liefde!
  Ben blij dat ik hem heb laten liggen toen ie uitkwam, ik wacht nog wel ff 😀 (dayz flashbacks)

 • Tijl Van de Velde

  Dit is een zeer goed initiatief van Gamekings. Ze hebben daar eindelijk het licht gezien, dus laat maar komen die early access titeltjes op Steam.

  Zien we bovendien Vasco nog eens terug bij een bepaald item, want die is precies van de aardbodem verdwenen.

 • Joost

  Leuk dat je een eerbetoon maakt voor Day of Defeat, maar had dan ook dezelfde prijs gehanteerd, gratis; DoD was een HL mod. Zeker als je maar 3 maps in elkaar bokst.

  Early Access is net als crowd funding in theorie best een goed idee; de mogelijkheid om games te financieren die volgens de traditionele paden nooit gemaakt hadden kunnen worden, maar te vaak mondt het uit in extreem trage ontwikkeling, omdat er weinig incentive is om de game af te maken. Of er wordt maar een fractie waargemaakt van wat er is beloofd.

  Na DayZ:SA kijk ik inmiddels wel uit waar ik mijn portemonnee voor trek.

  • zerocold_076

   Dayz is inderdaad super traag met update patches , de game is nog steeds in alpha EA sins 2013, na 4 jaar is de game nog steeds super buggy, en dat koste zon 22 / 23 euro.
   De game is op zich wel tof , maar de bugs kunnen het je moeilijk maken.

   • Joost

    Tell me about it… dit was dan weliswaar nog in de mod-fase (en een all-kill script van een sneue dude), maar ik ben te vaak dood gegaan met het uitstappen uit een auto, het openen van een deur, desync in een helikopter, tegen een steen aanlopen etc. etc. om dat nog een keer mee te maken in de SA. Ik heb hem destijds wel gekocht, maar misschien 3 uurtjes op de teller. Ik vind het concept nog steeds geweldig, Chernarus is een ‘mooie’ plek en de realistische approach m.b.t. de wapens en het geluid kan ik alleen toejuichen, maar ik verwacht niet dat ze ooit de zombies zo kunnen fixen dat het ook een daadwerkelijke dreiging vormt en de keuze van samenwerken ipv shoot on sight plausibel maakt.

    http://i.imgur.com/StjYD02.png

 • Moraalridder

  Twee legendes

 • Flap Drol

  Ik vind battlefield 1 niet te vergelijken met de ouwe 2e wereldoorlog shooters, daar loop je door een level en heb je alleen man tegen man gevechten. In battlefield 1 race je in je jeepje van vlag naar vlag terwijl de bommen en granaten je om de oren vliegen.

 • Plakbaard

  Hmmm lijkt me een te fanatiek en groots project voor het aantal man dat hiervoor werkt.

 • Wouter

  Ik werd MoHAA nostalgisch toen ik de screenshots zag, maar nog wat aan de dure kant. Een game om in de gaten te houden.

 • Kane888
 • Brinq

  Ik heb wel heel erg zin om weer in Carantan rondt te rennen. Ik wacht alleen liever nog even op Battalion 1944.

 • ? ? ? ? ?

  Waarom is al jullie gameplay footage tijdens de reviews SD kwaliteit en met lage framerate. Step up your game.

 • ? ? ? ? ?

  Boris wat je zegt over dat de hele oorlog single shot was is onzin, zowel de Thompson als de MP40 vuurt een pistool formaat kogel af. Beide wapens hebben in het echt ook weinig terugslag.

 • Bloempjes

  Prison Architect was mijn eerste Early Access game en die heb ik destijds vol bugs grijs gespeeld maar toen die eindelijk klaar was had ik niet de behoefte om er opnieuw aan te beginnen. Bij Planetary Annihilation wilde ik een nieuwe RTS steunen onder de veronderstelling er langzaam nieuwe content zou bij komen. Echter hadden de devs het idee om de content achter te houden, in een pakket te drukken en een nieuwe versie met weer een prijskaartje op de markt te zetten. (net als Ark)

  Jammer genoeg heeft dat mijn interesse en medeleven voor Early Access ernstig geschaad en dat staat in de Steam store nu ook gefilterd. Als de game echt klaar is dan zie ik het wel verschijnen.

  • GekkeAr

   Had precies hetzelfde met Prison Architect.

 • Benjamin Kleine-neerken

  Waar hebben jullie die ultra vette vest en hoodie weg?

  • USAS

   Ubisoft.

 • JW

  Days of Wars is gemaakt door, DrivenArts, een aantal Day of Defeat fans. Hun bedoeling is dan ook om Day of Defeat na te maken (vandaar dat het er ook outdated uit ziet). Eerlijk is eerlijk, Day of Defeat was destijds al een matige game (in vergelijking met andere shooters, zoals CoD2, MoH) die veel gespeeld is omdat ie (een van de weinige in die tijd) gratis was. Omdat het gratis was was het toch prima te spelen… voor die tijd.

  Boris je zegt dat in de reviews wordt gesproken over een ” fast paced” WWII shooter. Deze game is alles behalve fast paced. Er is geen “animation canceling” als je reload, springt, of gaat liggen/opstaan. Zo duurt opstaan/liggen bijna 2 seconden en je kan niet schieten tot de animatie is beëindigt. Sprinten heeft een lange cooldown en support dus langzame gameplay. Geen health regen dus dat support campen/langzame gameplay. Rifles zijn overpowered aangezien het altijd one shot one kill is, zelfs in je kleine teen. Ze hebben 0 spread, noscopes zijn dus heel makkelijk en rifles zijn zelfs in close combat beter dan een machine gun.
  Omdat er geen lean functie is, de movement heel “clunky” is en schieten te makkelijk is, lijkt de game heel erg op CS:GO (qua speldynamiek). Je staat alleen maar “angles” te houden en je schiet iedereen neer die voorbij loopt. Onmogelijk om iemand neer te schieten die jou eerder ziet. (is in CS:GO weer wel mogelijk).
  Die LMG is mega overpowered aangezien die 100% accuraat is en geen recoil heeft. Op de grond liggen, een angle houden, linkerhand een biertje en rechterhand je muis. Je gaat precies 0 keer dood.

  Er zijn tig slechte designkeuzes gemaakt maar dat ligt niet aan de onkunde van de dev’s naar mijn mening. Days of War is bedoeld als een kopie van Day of Defeat, voor de fans van Day of Defeat. De game is verschrikkelijk, tenzij je een Day of defeat fan bent. Ze zullen de game niet “beter” maken maar tweaken naar Day of Defeat. Day of Defeat is geen game van deze tijd en zal dus altijd kut/verouderd aanvoelen.

  Ik kijk ontzettend uit naar Battalion. Hoewel er (nog) geen nieuwe gameplay footage is (alleen gameplay van meer dan een jaar oud) heb ik heel veel vertrouwen in die game. Hun community updates zijn erg goed en geven veel vertrouwen. Ze laten duidelijk weten waar ze precies mee bezig zijn. Ze willen zich vooral focussen op competitive “skill”. Niet alleen aim (CS:GO: angle houden en wachten) maar ook andere aspecten die komen kijken bij een competitive FPS game (shout-out naar CoD4 waar ze de game movement/feeling proberen na te bootsen).
  65 Euro vind ik alleen veel te veel geld voor een Early Access (zonder dat er gameplay footage bekend is) maar zodra er nieuw gameplay is/oud cod4 spelers bevestigen dat het goed is, ben ik bereid 65 euro te lappen. Hopelijk gaat Battalion eindelijk weer een skillvolle FPS game op de kaart zetten! Ik kan echt niet wachten op meer updates van Battalion!

  • VIChiefIV

   Woa woa woa, DoD outdated toen het als mod uitkwam? Het was een fantastisch spel met name vanwege de schiet mechanics: Geen conebased systeem zoals CS maar een recoilbased systeem. Hierdoor was het mogelijk om, wanneer je voldoende skilled was, kills te maken op grotere afstanden door te compenseren voor de recoil van je wapens.

   Tel daar een sterke focus op teamplay bij op, uitstekend leveldesign en zeer gebalanceerde classes met allen hun eigen unieke loadout en je had een game die, in ieder geval naar mijn mening, het standaard TDM spamfest van CoD ruimschoots versloeg qua gelaagdheid van de gameplay.

   Jammer alleen dat DoD Source zo’n slechte game was omdat Valve het nodig vond dat spel wel een conebased shooting mechanic a la CS te geven, wat het hele spel echt geruineerd heeft.

   • JW

    Ik bedoel dat de game nu outdated voelt, met name door de clunkyness.
    Daarnaast is CoD u:o/CoD2 geen tdm spamfest maar S&D focused(S&D bedacht door Valve in CS maar groot gemaakt door CoD).

   • Rick James Sanchez

    Wat bedoel je met “conebased shooting mechanic”? Ik heb die term conebased nog niet eerder gehoord.

    • JW

     Ik gok op het movement systeem van CS, hoe je accuracy(recoil en spread) veranderd als je loopt/springt etc aangezien dat CS uniek maakt. Maar van die term heb ik nog nooit gehoord. (Ff snel gegoogled maar kon het ook niet 123 vinden).

     Daarnaast heeft CS precies hetzelfde “recoil skill/long distance” als wat Chief omschrijft. De recoil is lastig in CS:GO en een speler met meer skill zal jou makkelijker schieten omdat hij de recoil compenseert/recoil pattern kent.

     • VIChiefIV

      CS heeft een conebased random shooting mechanic: De kogels die je afvuurt komen random terecht in de cirkel die de basis is van een conus die vanuit de speler die schiet wordt geprojecteerd. Hoe langer je schiet, hoe wijder de conus en dus hoe groter de grondcirkel van die conus: Je schoten worden enorm inaccuraat. Denk aan de AK47 in full auto in CS: Op een gegeven moment raak je niks meer, zelfs niet op 5 meter afstand.

      DoD had een recoil based vuursysteem: Ongeacht hoe lang je bleef schieten, als je corrigeerde voor de recoil door ‘terug te duwen’ waren je schoten nog steeds accuraat en on target. Dit maakte dat DoD een hogere skill ceiling had dan CS 1.6 of CS: Source. Immers, accuraat schieten in DoD was voorspelbaar en feitelijk alleen gelimiteerd door de skill van de speler. CS 1.6 en CS:Source hebben altijd het probleem gehad dat het random patroon van hits binnen de target conus basis zorgt voor onverwachte non-kills/lucky kills. Dergelijke unlucky/lucky hits gebeurden in DoD vrijwel niet.

      Ik speel geen CS: GO dus ik weet niet hoe dat spel zich gedraagt op dit vlak en kan daar dus geen gefundeerde uitspraak over doen. is het vuursysteem veranderd sinds CS:Source?

     • JW

      Aah oke thanks voor je uitleg, ik snap nu wat je bedoelt. Ik snap je verwarring. CS heeft dat inderdaad maar alleen als je loop en schiet tegelijk, niet als je stil staat.

      Ik heb 1.6 (en voorgaande versies) niet gespeeld, Source en GO wel. Niet om te pochen maar ik was Global rank (Top 0.9%, maar speel al een jaar niet meer) en daardoor snap ik de game en zijn mechanics. In CS kan je alleen beheerst schieten als je stil staat. Dan volgt de Recoil een vast patroon (wel buiten je crosshair) maar dat is zeker te leren als je veel speelt/oefent (muscle memory). Hier een linkje van pro’s die spectaculaire “sprays” maken tijdens grote tournaments. https://www.youtube.com/watch?v=nbtAmkUR8Ek&t=85s

      Helaas is CS:GO nu de enige competitive FPS game, daarom heb ik het een tijdje gespeeld. Toch mee gestopt want ik vind het toch niet zo leuk.. Te traag en niet genoeg variatie in skills. Het is geen fast paced FPS, niet zoals CoD2/CoD4/Halo etc. Ik verlang wel weer heel erg naar zo’n FPS game. Hopelijk brengt Battalion dit aankomende zomer!

    • VIChiefIV

     CS heeft een conebased random shooting mechanic: De kogels die je
     afvuurt komen random terecht in de cirkel die de basis is van een conus
     die vanuit de speler die schiet wordt geprojecteerd. Hoe langer je
     schiet, hoe wijder de conus en dus hoe groter de grondcirkel van die
     conus: Je schoten worden enorm inaccuraat. Denk aan de AK47 in full auto
     in CS: Op een gegeven moment raak je niks meer, zelfs niet op 5 meter
     afstand.

     DoD had een recoil based vuursysteem: Ongeacht hoe lang
     je bleef schieten, als je corrigeerde voor de recoil door ‘terug te
     duwen’ waren je schoten nog steeds accuraat en on target. Dit maakte
     dat DoD een hogere skill ceiling had dan CS 1.6 of CS: Source. Immers,
     accuraat schieten in DoD was voorspelbaar en feitelijk alleen
     gelimiteerd door de skill van de speler. CS 1.6 en CS:Source hebben
     altijd het probleem gehad dat het random patroon van hits binnen de
     target conus basis zorgt voor onverwachte non-kills/lucky kills.
     Dergelijke unlucky/lucky hits gebeurden in DoD vrijwel niet.

     Ik
     speel geen CS: GO dus ik weet niet hoe dat spel zich gedraagt op dit
     vlak en kan daar dus geen gefundeerde uitspraak over doen. is het
     vuursysteem veranderd sinds CS:Source?

 • Qxy

  Vinden jullie dat Early Access serieus genomen kan worden, met name aangezien er enorm veel games in Early Access zijn, en maar heel weinig er werkelijk afgemaakt worden. Waarom zou je als consument betalen voor een product dat nog niet af is, als er genoeg goede en leuke games te spelen zijn die wel af zijn.

  • David

   Ikzelf ben het met dat laatste eens, maar kan me gooed voorstellen dat er mensen zijn die het tof vinden om onderdeel te zijn van het ontwikkelproces. Je moet je voorstellen dat dingen die jij hebt aangedragen als verbetering van de spelervaring daadwerkelijk de final-game kunnen halen. Best wel cool, imho.

 • Rick James Sanchez

  Jammer dat nu er PC meer besproken wordt het juist early access is. Er zitten ook goede games tussen maar het merendeel is geen verrijking van Steam maar haalt het als platform naar beneden. Ik snap dat het populair is onder YouTubers en Twitch streamers maar ik zie jullie liever games bespreken die af zijn.

  “Two Germans walked into a BAR…”

 • Dahaka_101

  Het probleem met early access is dat tegen de tijd dat zo’n game af is, je er al lang helemaal mee klaar bent. Het zal best dat Days of War continue geüpdate zal worden, maar als je die nu koopt ben je er toch in een week of 2 mee klaar. Om nu nog maanden zoniet jaren nog te wachten totdat die game eindelijk klaar zijn heb je er toch geen zin meer om alsnog die game te gaan spelen?

  Persoonlijk wil ik ook wel weer nieuwe WW2 games, maar ik ben het helemaal met Boris eens, ik wil dan wel een game uit 2017 en geen WW2 game uit 2001 met een nieuwe laag verf. Maar bijv. een nieuwe CoD die met hun volledige budget en toewijding weer in de WW2 setting gaan zou ik heel er tof vinden. En singleplayer, veeeeeeeeel singleplayer 😀

 • jefmode079

  Fal. 😛

 • Mabelisu

  Kunnen jullie Early access van Ghost of a Tale doen?

 • genghiskaan

  dees of die feet

 • San’s World

  Kijk.. dit is belangrijk dat nu eindelijk de pc games aan bod komen.. eindelijk.. nice..

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord