Menu Premium
Loading...

De start van de grote E3 2014 week

07/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgende week is het dan eindelijk zover, de E3 2014! Ben jij er al klaar voor? Wij wel! Er is hier weken lang keihard gewerkt om speciaal voor jou een super vet programma in elkaar te zetten. Met verse nieuwe intro’s, overlay’s en huisstijl. Steven en Skate vinden het dan ook een goed idee om jou eens goed en duidelijk uit te leggen wat er de komende week allemaal op het programma staat. Dus ga zitten, pak een bak chips en hou je vast voor het allereerste LA Today item met Steven en Skate die je alles vertellen over de start van de grote E3 2014 week op Gamekings.tv!

De komende week zullen er dagelijks items komen vanuit Los Angeles, maar ook vanaf de redactie. Deze LA Today items worden gepresenteerd door Steven en Skate, die met jou elke dag het grootste nieuws en gossip van de E3 2014 zullen doornemen. In dit eerste item gaan ze het alleen nog maar hebben over wat er de aankomende week precies gaat gebeuren. Als je het zelf nog even wil nalezen of het wil printen zodat je het altijd bij de hand hebt, hebben we uiteraard het Gamekings E3 2014 programma. Daar zie je namelijk precies wat er wanneer staat te gebeuren en Steven gaat met Skate er nog even uitgebreider op in. Zo weet je precies wanneer we live zijn en ook wanneer je verse video-items op je beeldscherm kunt verwachten. Heb jij er al zin in?

Heb jij nog brandende vragen nadat je al dat E3 2014 geweld op je beeld voorbij hebt zien komen? Stuur deze dan op naar redactie@gamekings.tv, drop ze op Twitter met #GKE3 of stel ze op onze officiële Facebook-pagina. Steven en Skate zullen ze dan speciaal voor jou behandelen in de LA Today van maandag vlak voor de aftrap van de eerste persconferentie. De heren beantwoorden dan niet alleen jouw vragen, maar doen ook gewoon keihard een recap van wat er die dag allemaal gebeurd is op de E3 2014. Krijg de E3 2014 planning van Skate en Steven in deze eerste LA Today!

De start van de grote E3 2014 week

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch