Menu Premium
Loading...

De Nasleep van de E3 2014

15/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan al het moois komt een einde, zo ook aan de E3 2014. De persconferenties zijn achter de rug en donderdag was de laatste beursdag. Steven en Skate hebben je de hele week voorzien van de heetste nieuwtjes en hebben de nieuwst titels op The Wall geplaatst. Het is de hoogste tijd om terug te blikken op de line-up van de uitgevers. In dit item zullen Steven en Skate elke uitgever langsgaan en ze bekronen met een cijfer. Ben je benieuwd wat Steven en Skate van de line-up van de grote uitgevers vinden? ‘De Nasleep van de E3 2014’ onthult alles.

Vandaag gaat het echt om de uitgevers die op de E3 2014 aanwezig waren. Het beoordelen van de uitgevers is lastiger als verwacht, want waar kijk je naar? Is het de hoeveelheid games of welke uitgevers met de tofste verrassing kwam? Steven en Skate hebben beiden hun eigen manier gevonden om de uitgevers een rapportcijfer te geven. Aan The Wall is al te zien dat er veel games in de middencategorie zweven. Er zijn dit jaar ook weinig games waar de heren ook echt geen vertrouwen in hebben. Een brede middenmoot met hier en daar een paar uitschieters. Welke uitgevers komen goed weg en welke minder?

Naast dat de heren alle uitgevers van de E3 2014 voorzien van een rapportcijfer, vertellen Skate en Steven ook welke current-gen console ze in huis halen en waarom. Wordt het de PlayStation 4 of toch de Xbox One? Beide consoles hebben veel games die het halen van het apparaat de centjes waard zijn, maar geld kan maar één keer uitgegeven worden. Ben je nog niet klaar om afscheid te nemen van de E3 2014 en vraag je jezelf af welke uitgever het hoogste cijfer krijgt? Dan zit je helemaal goed, want Steven en Skate bespreken alle uitgever op de E3 2014 voor je in de nasleep van de E3 2014.

De nasleep van de E3 2014

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch