Menu Premium
Loading...

De hectische E3 2014 persconferentie dag

10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Holy moly, wat een nacht. Vandaag is de E3 2014 dan √©cht begonnen, welke keihard werd afgetrapt met de persconferenties waar we met z’n allen naar gekeken hebben. Voor jij en ik in Nederland was het voornamelijk een kwestie van heel lang wakker blijven om niet alleen Microsoft en EA, maar ook Ubisoft en Sony mee te krijgen. In Los Angeles hebben Jelle, David, Dennis, Boris, Pascal en Ruben ook van hot naar her moeten rennen en vliegen om zoveel mogelijk mee te krijgen. Hoe ging dat allemaal? Je ziet het in ‘De hectische E3 2014 persconferentie dag’.

Vanmiddag gaan de mannen het in Good Morning LA uitgebreid hebben over wat ze nu allemaal van de aankondigingen vinden en wat er allemaal te zien is op de E3 2014, maar niet voordat we nog even de tijd nemen om het over gisteren zelf te hebben. Het is vanuit hier natuurlijk heel erg moeilijk inschatten wat er nu allemaal achter de schermen gebeurt tijdens zulke evenementen als de E3 2014, want dat is nogal wat. Uiteraard wordt er vanaf de redactie in Nederland heel veel gedaan, maar ook in Los Angeles wordt er hard gewerkt om zo’n week als deze zo episch mogelijk te maken.

Wat is dan de beste manier om meer te zien dan alleen de livestreams? Overal een camera opzetten natuurlijk! Niet iedereen kan overal tegelijkertijd zijn, omdat de persconferenties van de grote jongens allemaal op verschillende plekken zijn. Er moet dus goed afgesproken worden wie wat gaat doen en Dennis heeft dan ook de verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste plek is op de juiste tijd. Daar werkt ‘ie al weken van te voren aan, maar alles kan nog mis gaan op het laatste moment.

Gelukkig lukt dat allemaal en kun jij hier precies zien hoe de dag van de mannen in Los Angeles er gisteren uitzag. Hou het Gamekings E3 2014 programma goed in de gaten, want deze week zie je nog veel meer van wat zij allemaal uitspoken. Hier zie je hoe de hectische E3 2014 persconferentie dag eraan toeging in Los Angeles!
De hectische E3 2014 persconferentie dag

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch