Menu Premium
Loading...

Conan Exiles Preview

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven
Google Plus Richard 'Skate' Simon
12/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij hét clickbait-item van deze week. Piemels, tieten, kut, kont. De hits en clicks stromen binnen. Hoeven we niks voor te doen. En het is niet eens fake nieuws. Het zit namelijk allemaal in deze Conan Exiles Preview. De nieuwe MMO van Funcom met bakken piemels en tieten, in elke lengte en vorm naar wens. Wat wil je nog meer?

Nee, even zonder dollen. Opeens wemelde het op Twitch van de streams rond deze early access code. Tientallen streamers liepen met blote karakters rond door de woestijn waarbij het mannelijke geslacht naar wens kon worden verlengd en de beweging van het lichaam invloed had op het gezwiebel van de piemel. En met dat laatste heb je natuurlijk meteen de aandacht van Boris en Skate.

Zij begrijpen als geen ander de lol van het naturisme en het feit dat iedere man een schlong van 21 centimeter of meer wil. Maar is dat alles wat Conan Exiles te bieden heeft? Of vonden Skate en Boris meer interessante zaken in deze bèta? Het battelen bijvoorbeeld, de rol van religie, het survivallen en exploren. Al enigszins opgewonden? Check dan snel deze Conan Exiles Preview en ervaar of de impact van deze bèta verder reikt dan die befaamde 21 centimeter.

Loading...
 • TheDeeGee

  Damn zeg, jullie zitten er behoorlijk mee als iemand een AdBlocker gebruikt, of niet? Ik wil geen Ads door me strot, net als reclame door de brievenbus.

  Als jullie het spelletje zo gaan spelen dat ik niets meer kan kijken vanwege mijn AdBlocker ben ik wel klaar met Gamekings. Daarbij kan ik ook Twitch Streams kijken als ik een Preview wil van een Game.

  Succes in de toekomst.

  • Ze hebben laatst een item gemaakt waarin ze het adblocker verhaal behandelen. Komt op mij redelijk over gezien slinkende inkomsten van sponsors, maar ik gun ze ook een langer voortbestaan. Premium voor een minimum van 1 euro per maand als je paypal hebt en je bent van de advertenties af.

   • bart

    Ik zet hem gewoon even uit want Premium is voor mij geen optie. Alleen paypal, tenzij je gelijk 50 euro dokt, ik wil GK best steunen maar dat is weer een beetje teveel van het goede.

    • OsirisNLD

     Wat is er zo moeilijk aan paypal?

  • lolwut95

   Dus je wil gewoon compleet gratis een service afnemen? Zo werkt dat natuurlijk niet.

  • Frank

   Ok doei en blijf weg. Gun deze mensen hun salaris. Jij gaat toch ook geen vakken vullen bij de appie als vrijwilliger?

   • Michel

    Ik snap deze vergelijking niet, leg eens uit, alstublieft.

    • Luckyluc

     Ik denk dat je de vergelijking echt wel snapt, maargoed…

     De mensen voor en achter de schermen, evenals materiaal, huur van pand e.d. zullen betaald moeten worden. Advertenties zijn de grootste inkomstenbron, maar mede omdat veel mensen een addblocker gebruiken lopen deze inkomsten terug. GameKings is hierom gaan kijken naar andere manieren om winstgevend te zijn en zie daar Premium. Enige probleem is dat je nog steeds mensen hebt die wel kijken, een addblocker aan hebben en niet premium zijn.

     Om dan de vergelijking met de Appie op de hoek te trekken: Stel dat het gros van de mensen daar niet betaald voor hun boodschappen, dat is tenslotte de Appie zijn inkomstenbron, dan kunnen de vakkenvullers ook niet betaald worden. Zou jij dan als personeelslid niet willen dat er een beveiliger stond om ye controleren of mensen wel eerlijk betalen? Dit zodat die vakkenvuller weer betaald kan worden voor zijn werk.

     • Michel

      Maar iedereen die de supermarkt inloopt weet dat aan de goederen die zich in dat pand bevinden een prijskaartje hangt. Het bezoeken van een website is in beginsel een gratis service, en betaling is dan ook (hoogst) ongebruikelijk. Dat bepaalde sites ervoor kiezen om een betaalsysteem aan het bezoek te hangen, soit, maar dat rechtvaardigt niet de vergelijking met een vakkenvuller.
      Overigens is het bezoeken van een supermarkt gratis, aangezien je niet verplicht bent een product af te nemen, maar desondanks toch je ogen goed de kost kunt geven.
      Gamekings komt klaarblijkelijk geld tekort, dat wordt getracht op een alternatieve wijze te compenseren. Gevolg is dat je vele bezoekers tegen het hoofd stoot.

      Ik betreur de geldnood bij Gamekings, maar om nou geld in een bodemloze put te gooien, zonder enige terugkoppeling/verantwoording(of inspraak) omtrent de uitgaven, is een gang van zaken die niet aan mij besteed is.

     • Luckyluc

      Betalen voor een dienst is geen alternatieve wijze maar zo oud als de weg naar Rome. Het is toch logisch dat aan digitale content ook een prijskaartje hangt? Er worden toch kosten gemaakt om het beschikbaar te maken.

      Daarnaast moet je vooral niet betalen als je het niet waard vindt en het voelt als weggegooid geld. Ik persoonlijk en vele met mij hebben best 60 euro ofzo over voor een jaartje op deze website.

     • Michel

      Betalen voor een dienst is inderdaad geen alternatieve wijze, echter is het nogal een abrupte omslag. ‘Logisch’ zou ik het dan ook niet noemen. Misschien een onderzoek bij soortgelijke websites had soelaas kunnen bieden, een soort van gulden middenweg?
      Dat er aan digitale content een prijskaartje komt te hangen vind ik geenszins een probleem, echter zorg er dan wel voor dat het van hoogstaande kwaliteit is en de kantjes er niet vanaf worden gelopen.

     • Luckyluc

      De hele discussie wat wel en niet kwaliteit is wil ik niet met je aangaan. Dat is per slot van rekening subjectief en het feit dat we hier beiden rondhangen wil zeggen dat ze iniedergeval iets goed doen of deden.

      Feit is wel dat videocontent maken duur is. Naar wat ik kan inschatten duurder dan geschreven content. Ook is het bekend dat inkomsten vanuit advertenties teruggelopen zijn. Jij stelt dat er onderzoek gedaan kan worden naar hoe andere websites het doen. Je hebt hier te maken met een website puur gericht op Nederlandstalige gamers. Dit is geen enorme doelgroep. Een website die zich op een bredere doelgroep richt, heeft al snel meer bezoekers en ook advertentie inkomsten van een grotere variëteit aan bedrijven. Bij game media sites zie je daarnaast vaak dat er een ander bedrijf achter zit welke ook inkomsten heeft uit andere bronnen, zoals bijvoorbeeld een uitgever van tijdschriften of tv media. Dit heeft ook nadelen, zo kan ik me voorstellen dat neutraliteit nog moeilijker kan zijn, daarnaast kan zo’n partij zonder pardon de boel op slot gooien. Zie bijvoorbeeld wat met Gametrailers gebeurd is.

      Ik vind het premium model, echt het meest eerlijke en beste model wat ik me kan bedenken. Wij willen content en betalen ervoor en zorgen daarmee ervoor dat er content gemaakt kan worden. En dat zonder verstrengeling van belangen zoals met sponsoren en advertentie inkomsten al snel het geval is.

     • Rick James Sanchez

      Je AdBlocker uitzetten kost niks en je kan al Premium worden vanaf een Euro in de maand.

     • Michel

      Het kost in ieder geval tijd en wekt tevens irritatie op, mijns inziens toch wel aanzienlijke minpunten.

     • Sjaakrukvaak

      Nu ben je echt aan het zeiken om het zeiken. “Het kost tijd en is irritant”. Komop gast, neem jezelf serieus.

      Hier videos gaan kijken en gaan zeuren, terwijl het probleem voor een EURO PER MAAND opgelost is. Je kan allerlei reden opgeven, en jezelf overtuigen, maar je bent gewoon gierig.

     • Michel

      Ik denk niet dat jij de aangewezen persoon bent om een oordeel te vellen over mijn uitgavenpatroon.
      Neem een voorbeeld aan Luckyluc voor wat betreft de manier van reageren op een ander, namelijk beschaafd en inhoudelijk.

  • Rick James Sanchez

   o/

  • Sjaak

   OK, doei doei zwaai zwaai!

 • ? ? ? ? ?

  Ik heb de game zelf niet gespeeld maar aangezien het een PC titel is neem ik aan dat er gewoon dedicated servers mogelijk zijn? Dus als lagg als klacht genoemd wordt heeft dit denk ik meer te maken met de server performance van diegene die de server host tenzij je op officiële servers speelt.

 • jeroen

  top item mannen!

 • optimuspecs

  Het bouwen in dit soort games is helemaal niks nieuws. In Ark Survival kan je allang dingen bouwen.
  Het is gewoon Ark Survival The Conan edition.

  Xbox One heeft ook een early acces program, dus ik hoop dat het snel ook daar verschijnt. Ik gun de devs ook eindelijk wat succes.

  Boris dit was de beste ” in-game piemel analyse ” aller tijden man. Komt er ook een premium-item hierover? ; )

  • Rick James Sanchez

   Ark Survival was ook niets nieuws, het bouwen kon allang voor die game en dino’s is ook niet bepaald uniek.

   • optimuspecs

    Eens. In mijn post heb nooit gezegd dat Ark Survival het als eerste had.
    Er wordt in deze item gerefereerd naar Ark en daarom heb ik Ark gepakt als voorbeeld.

 • Nephilim1977

  Op de Platstation 4 😉

  • optimuspecs

   Boris praat zoals vaker onzin. De game komt in de zomer uit ” early acces” op de XB1.
   Over release op de ps4 is niks bekend.

   • Nephilim1977

    ging me meer om de typefout 🙂

   • Harry

    Behalve bij Boris dan 🙂

    Inderdaad erg slordig. Juist bij de PS4 is het helemaal niet duidelijk of de game uit komt. Sony doet normaal niet aan early access. Voor Ark hebben ze een speciaal uitzondering gemaakt. Misschien dat alle Ark money Sony zo ver krijgt om ook Conan toe te laten?

 • Soprano

  Dit soort games gaan nooit een full release krijgen en zullen altijd in die early access phase blijven hangen, hoe leuk het idee van de game ook is. Geen idee waarom eigenlijk. Kijk naar DayZ, H1Z1, ARK, Rust.

  • Padawan1993

   Helaas ook zo met Star Citizen. Grootste leugen ooit.

   • JediAli

    Inderdaad.

  • roeland

   Weinig reden om een compleet product af te leveren als iedereen je brakke alpha koopt voor 30 euro…

   • JediAli

    Inderdaad

 • 333234234234

  Mensen die ads willen blocken doen dat natuurlijk nog steeds. Even je normale adblocker hier whitelisten maar je andere noscript blocker kan het net zo makkelijk niet laden.

 • Nexxje

  het zal tijd worden dat je dit in games kan gaan doen. Velen onder ons zitten te zeuren over realisme in games en de “suspension of disbelief”. Dan is dit toch wel een grote stap voorwaarts.
  Dit kan een game worden die mature rated of R – rated is waar je ook nog iets met de geslachtsdelen kan doen. Als de wereld klaar is om Trump de president van de “vrije wereld”te maken en Poetin de krim kan annexeren en een lijnvliegtuig kan neerhalen zonder gevolgen, dan zijn virtuele penissen en vagina’s nog niet zo erg lijkt me.
  Grote vraag is wel hoe lang dit leuk blijft. En is de gameplay de hype wel waard ? Tijd zal het leren denk ik zo.

 • Joris0815

  En waarom heet deze video niet Early Access en de vorige wel? Deze is net zo goed in EA.

  • lolwut95

   Waarschijnlijk omdat Days of War nog echt heel weinig content heeft, en je de bespreking daarvan dus niet echt een preview kon noemen

   • Joris0815

    Mwah conan is atm vanilla minecraft light

 • Henkie

  Tof leuk om te zien 🙂 !

 • zerocold_076

  deze 2 heren moeten vaker items maken, en/ of premium item’s 🙂

 • Notoire B

  Wie weet

 • Druidys

  Misschien een keer Rust reviewen één van de beste EA-games. Vereist overigens wel wat doorzettingsvermogen. En deze game heeft heel wat diepgang.

 • Ik kan The Long Dark ook wel aanraden als Early Access-titel; surviven in de sneeuw, momenteel enkel nog als sandbox (een story mode is in ontwikkeling).

  Verder vind ik een paar tientjes niet zo erg voor een EA-game; het is een investering die je doet (ja, met het nodige risico, maar via user reviews op Steam scheid je snel het kaf van het koren). Je kunt vervolgens 1) de game spelen, 2) feedback leveren, en 3) de developer financieel wat verder op weg helpen. Je kunt het wat dat betreft ook wel een beetje vergelijken met GK Premium; je legt wat geld neer opdat men een mooier product kan – blijven – leveren.

  Either way, blij dat de PC weer wat meer aandacht krijgt op de site! Keep it up!

 • Dahaka_101

  Wat een geniale PR actie om speler hun pik te laten customizen. Zo heb je in een klap genoeg pubers die je game kopen haha

 • Lijkt mij een leuk spel.

 • Job

  boris heeft dus de hele tijd naar piemels zitten kijken en hij is vegetariër en loopt te zeiken over het milieu. Heb je nog wel testo in je lijf boris? Misschien moet je weer eens flink wat chicken en burgers naar binnen stouwe 😛

 • Chahid B

  De game doet me een beetje denken aan het grindhouse principe wat je met die films zag. Die zaten vol met geweld of porn. Zodat het nog iets had om te verkopen. Vind het eigenlijk best wel droog. Maar vraag me af hoe de gemidelde Amerikaan er onder is.

 • Sjaak

  Haha, 6:15

 • MR_SANTORYU

  echt een typische boris game XD
  ziet er wel goed uit hoor btw lijkt me leuk om te spelen 🙂

 • Pingback: Accounting firms in chicago()

 • Pingback: TRUSSARDI()

 • Pingback: blazing fire()

 • Pingback: Video prezentacija kompanii()

 • Pingback: Search Engine Optimisation Ireland()

 • Pingback: united concordia dental fee()

 • Pingback: Joanna Going()

 • Pingback: body shaper malaysia()

 • Pingback: mens haircuts()

 • Pingback: Nikon d5200 Price in india store()

 • Pingback: Low cost Bathroom remodeling contractor Claremont CA()

 • Pingback: 12 month loans direct lenders()

 • Pingback: We Buy Houses Cash()

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord