Menu Premium
Loading...

Conan Exiles Preview

12/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij hét clickbait-item van deze week. Piemels, tieten, kut, kont. De hits en clicks stromen binnen. Hoeven we niks voor te doen. En het is niet eens fake nieuws. Het zit namelijk allemaal in deze Conan Exiles Preview. De nieuwe MMO van Funcom met bakken piemels en tieten, in elke lengte en vorm naar wens. Wat wil je nog meer?

Nee, even zonder dollen. Opeens wemelde het op Twitch van de streams rond deze early access code. Tientallen streamers liepen met blote karakters rond door de woestijn waarbij het mannelijke geslacht naar wens kon worden verlengd en de beweging van het lichaam invloed had op het gezwiebel van de piemel. En met dat laatste heb je natuurlijk meteen de aandacht van Boris en Skate.

Zij begrijpen als geen ander de lol van het naturisme en het feit dat iedere man een schlong van 21 centimeter of meer wil. Maar is dat alles wat Conan Exiles te bieden heeft? Of vonden Skate en Boris meer interessante zaken in deze bèta? Het battelen bijvoorbeeld, de rol van religie, het survivallen en exploren. Al enigszins opgewonden? Check dan snel deze Conan Exiles Preview en ervaar of de impact van deze bèta verder reikt dan die befaamde 21 centimeter.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch