Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag, the Monday after Escobar weinig

13/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je mag je echt gelukkig prijzen dat er nog steeds niet zoiets bestaat als Smell-o-Vision. Want anders had je deze editie van Brievenmaandag niet langer dan een seconde of dertig bekeken. De lieve mensen van Gamekings hebben namelijk de orgie die vrijdag EscoBar Weinig heette, niet opgeruimd. En dus staat alles nog op tafel, van de drank tot de coke en de restanten van het eten aan toe. Inclusief de geur van drie dagen rotten in een afgesloten ruimte.

David fris terug van vakantie

Maar we kunnen wel tegen een stootje (de magen zijn inmiddels weer hersteld) en dus schuiven Jelle, Sjaak en de vakantie terug gekeerde David rustig aan deze, misschien wel ranzigste tafel van Amsterdam aan. Voor een frisse, voor zover dat kan, Brievenmaandag. Want er waren dit keer echt een hoop vragen. Vooral via het Instagram-account van Gamekings. Volg jij ons al op Insta? Zoek ons op via @Gamekings voor een exclusief kijkje achter de schermen!

Mensen wilden bijvoorbeeld, heel toepasselijk, weten welke games we het liefst speelden als we dronken of stoned zijn, maar ook of het cijfer van Zelda niet ietwat overtrokken was, over het verschil tussen moeilijkheidsgraden in games en of we liever grote lange of kleinere korte games spelen. Alle antwoorden en meer krijg je in deze ranzige editie van Brievenmaandag.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch