Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Mass Effect: Andromeda en de E3

20/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een sombere, regenachtige maandag en daar zit niemand op te wachten. Om de boel wat draaglijker te maken hebben we daarom een dikke nieuwe Brievenmaandag voor je online gezet. Met Jelle, Boris en David achter de bekende tafel, klaar om al jullie vragen te beantwoorden. Jammer alleen dat de drie allemaal een pleuris-weekend hebben gehad, waarin ze pleuris-dingen moesten doen. En vooral Boris is nog niet over die doffe ellende heen en vindt alles kut. Een depri Brievenmaandag dus met onder andere vragen over Mass Effect: Andromeda en de E3.

Eerste kritieken Mass Effect: Andromeda

Mass Effect: Andromeda dus. De eerste cijfers zijn niet briljant, maar omdat er enkel een paar grote internationale sites een vroege versie kregen en de rest van de wereld pas vandaag, kunnen Jelle, Boris en David er nog niet veel over zeggen. Wel kunnen ze de vraag beantwoorden of je de eerste delen moet hebben gespeeld om dit nieuwe deel te kunnen begrijpen. Ook zijn er vragen over het spelen van games in je backlog, third-party games voor de Nintendo Switch en welke games wij het liefst zouden zien op de aankomende E3.

Kijk snel of jouw vraag bij deze editie van Brievenmaandag zit. En zo niet, probeer het dan volgende week gewoon nog eens. Je kunt ons bereiken door te mailen, op Facebook, Twitter of Instagram te posten of door letterlijk een brief via de post of postduif naar ons toe te sturen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch