Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de eerste dilemma’s van 2017

02/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Leeft iedereen nog? Heeft iedereen nog al zijn/haar ogen en vingers? Iedereen al een beetje opgeknapt? Mooi! Want het is de eerste maandag van het jaar en dat houdt in: De eerste Brievenmaandag van 2017. Uiteraard zitten er drie Gamekings voor jullie klaar om te praten over hun oud en nieuw en om jullie vraagstukken te behandelen. Check deze Brievenmaandag over de eerste dilemma’s van 2017!

Dat ook een aantal hier moeite hadden met wakker worden en op tijd komen, zal vast geen verrassing zijn. Het is immers 2 januari. Dan heb je natuurlijk ook nog treinverkeer wat niet mee zit en de brakheid zit er hier en daar nog goed in. Wie ziek thuis zijn gebleven en wie kruipend naar de redactie gekomen zijn, hoor je in deze Brievenmaandag.

De Gamekings zetten jullie flink aan het werk, want ze hebben flink wat comment verzoekjes voor jullie. Dus we verwachten hele verhalen hieronder. Er worden brieven behandeld over games uit Q1, er zijn technische vragen over resoluties m.b.t. tot de PS4 Pro en een dilemma over traag internet op andere plekken van de wereld.
Kortom, check gewoon deze Brievenmaandag over de eerste dilemma’s van 2017. Oh en jullie natuurlijk ook allemaal nog een fijn 2017. Dat het nieuwe jaar ons veel gruwelijke games mag brengen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord