Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag met een Ierse Emiel en postbode Skate!

06/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze vrolijke Brievenmaandag krijg je te maken met een Ierse Emiel, brekebeen Shelly en Postbode Skate. Emiel is namelijk net helemaal happy terug gekeerd van een lang weekend Ierland. En die euforie had niet alleen te maken met de alom voorradige whiskey en Guinness in dit mooie land. In deze Brievenmaandag vertelt hij je openhartig welke toffe dingen hij er nog meer meegemaakt en gezien heeft.

Skate heeft andere dingen aan zijn hoofd. Hij is bezig met de gevolgen van de ‘1-jarige bestaan Twitch anniversary stream’ giveaway’s en voelt zich nu net een postbode omdat hij al die pakketjes moet bezorgen. En Shelly, Shelly heeft juist iets minder in haar hoofd, aangezien ze een ongelukje heeft gehad en nu een stuk van haar voortand mist. In deze Brievenmaandag legt ze uit hoe dat gekomen is. Iets met drank ofzo.

Kortom, er is weer meer dan genoeg gebeurd om deze Brievenmaandag goed af te trappen. Waarna de drie vrolijk de binnengekomen brieven behandelen. Waaronder misschien wel de langste inzending ooit. Daar hadden we bijna een complete Brievenmaandag mee kunnen vullen. Benieuwd of ze die van jou ook bespreken? Check dan snel deze gloednieuwe Brievenmaandag met een Ierse Emiel en Postbode Skate!

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch