Menu Premium
Loading...

Battlefield 1: They shall not pass DLC Review

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven
Google Plus Jan Johan Belderok
13/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris is afgevlogen naar het DICE hoofdkwartier in Stockholm om ‘They shall not pass’, de nieuwe DLC van Battlefield 1, te spelen. Bewapend met een controller rende Boris door de loopgraven van de neiwue maps, en game modes. Hij heeft zelfs de beelden weten mee te nemen. Zo kan hij aan jou en JJ laten zien of hij een ware oorlogsheld of slechts kanonnenvoer is. Check het in de Battlefield 1: They shall not pass DLC Review!

They shall not pass is de eerste uitbreiding van Battlefield 1. Gevuld met nieuwe maps, wapens, operations, ranks, voertuigen, een nieuwe elite class en de game mode frontline, ziet het ernaar uit dat dit een veelbelovende DLC wordt, maar denken de veteranen hier ook zo over?

Een echte Battlefield fan

Zoals je weet is Boris een echte Battlefield-fan en weet hij als geen ander wat de game nou zo vet maakt. Hij heeft even mogen proeven van de nieuwe DLC en heeft zo zijn op- en aanmerkingen kunnen geven aan DICE.

Wil je weten of Boris zonder kleerscheuren uit de loopgraven is gekomen? Welke feedback hij DICE heeft gegeven? Of sta je gewoon te springen om te zien wat de nieuwe DLC te bieden heeft? Check het in de Battlefield 1: They shall not pass review!

Loading...
 • Reamon

  Goed om te zien dat jullie tegenwoordig zelf beelden capturen en de ervaringen van de games zo beter benadrukken. Er leuk om te zien ook dat Boris zo enthousiast is.

 • Rico

  Oh een Battlefield of een Ubisoft artikel, Boris zal er wel bijzitten… ennn ja hoor:)

  • JJ

   En ik kan je verklappen als die Zombie knaller er komt van Sony en Crackdown van MS, dan zit ie er ook. Maar waar was ie dan bij For Honor, Steep, The Division, Southpark, Trackmania en The Crew…

   • Harry

    Hij was ff roken toch? ?

    • Rico

     Echt grappig?

  • Falmaiya

   Beter dat dan dat ze hem bij een Persona 5 review ofzo zetten straks. Laat hem maar lekker bij dit soort casual games blijven zitten.

   • Rico

    Exact casual, altijd enthousiast over dat soort games. Ik geef nergens een negatief waardeoordeel, het is alleen voorspelbaar.

 • Kapiteinkoek

  Dit had eigenlijk standaard in de game gemoeten. Frankrijk speelde zo’n grootte rol tijdens de Eerste Wereldoorlog.

  Dat terzijde. Sinds jaren niet meer zo lang een MP shooter doorgespeeld als BF1. Helaas blijft het naar mijn mening een Tweede Wereldoorlog shooter in een Eerste Wereldoorlog jasje. Veels te veel automatische wapens etc.

 • hbrummans

  Als je ook last hebt van reclame in het begin elke keer druk dan op F5 toets dan wordt die over geslagen.

 • Rotorkotor

  Boris ,daar moet ik toch wel ff een lans breken voor het nieuwe wapen in de suport class de chauchar, een beest van een wapen als je het mij vraagt,heb er in de CTE een tijdje mee kunnen spellen.

 • PerryB

  Kan ik dit op YouTube vinden? heb de hele tijd zwart beeld 🙁

 • VIChiefIV

  Ik ben totaal uitgekeken op BF1, vooral wat betreft de wijze waarop DICE de gunplay zo vereenvoudigd heeft tov BF3 en BF4 (er is nu een hardware matige inaccuracy die niet te compenseren valt met skill). Het is daardoor echt bijna voortdurend spray en pray en enige vorm van burst fire is vrijwel overal nutteloos.

  Speel al sinds 2-3 weken weer BF4 en die game is zoveel beter imo qua firing system, class balance, map design etc.

  Dus persoonlijk vind ik dat DICE absoluut niet weet wat ze hadden moeten doen met BF1. BF1 heeft echt een veel lagere skillcurve dan BF3 en BF4 en dus minder longevity. Het is een soort van WW1 Battlefront geworden en ik ga zeker geen DLC kopen, iets wat ik wel met veel plezier heb gedaan voor BF3 en 4.

  • Mabelisu

   Gaat het?

   • VIChiefIV

    Zeker. Net weer wat BF4 gespeeld en dat is gewoon mijns inziens gewoon de betere game. Ik had zowaar weer lol in een FPS, bij BF1 denk ik na 5 min al gauw wat ik anders zou kunnen doen ipv die game te spelen, dat zegt genoeg.

    BF1 is een typisch gevalletje: Form over substance. Geweldige graphics en sfeer, gameplay technisch zeer zeer matig.

    • Zwijn

     Niet zozeer matig maar simpel en onvoorspelbaar. Makkelijk om te spelen, nagenoeg onmogelijk er echt goed in te worden.
     Ga het straks weer even opstarten. Laatste keer dat ik een paar potjes speelden, werd het gedomineerd door een paar gasten in een tank die volledig genegeerd werden of een sniper die de hele pot camped en de kippen hun kop eraf schiet.

  • Flap Drol

   Ik heb nu de 10 uur trail gedownload, het is idd behoorlijk chaotisch.

   Maar goed, ik vond bf4 ook al chaotisch vergeleken met bf3. Die portable tv missile was voor mij echt een afknapper, al die vehicle upgrades had van mij ook niet gehoeven.

  • Ik ben het helemaal met je eens. Toch is BF1 een groot succes en realiseer ik me dat er enorm veel gamers zijn die deze game snappen en er goed mee overweg kunnen. Ik probeer ook aan die mensen te denken als ik het over BF1 heb. Het was een paar weken leuk, nu speel ik weer BF4

   • Michel

    Inderdaad, bovendien vind ik BF4 dynamischer en zoals hierboven wordt aangehaald: veel meer diversiteit.

  • Plaspop

   De BF4 gunplay is anders ook niet echt diep. Tapfiren tot je erbij neer valt. Als je dat helemaal door hebt heb je alles wel geleerd. BF is al sinds de eerste Bad Company op de markt kwam geen skill based game meer.

 • lolwut95

  Coole review zo dat men ook zo live meekijkt met gameplay en er dan over verteld. Maar hoorde ik Boris nou zeggen dat premium pass jaarlijks €50,- kost? Volgens mij is het namelijk eenmalig.

  En hulde voor de voice actors, als je Frans badass kan laten klinken doe je echt iets goed

  • Je hebt gelijk. het is eenmalig 50 euro

 • Harry

  De hele poppies traditie vind zijn oorsprong dit beroemde gedicht van Lt Col John McCrae

  Zie ook: http://www.britishlegion.org.uk/remembrance/how-we-remember/the-story-of-the-poppy/

  IN FLANDERS FIELDS

  In Flanders’ fields the poppies blow
  Between the crosses, row on row,
  That mark our place: and in the sky
  The larks, still bravely singing, fly
  Scarce heard amid the guns below.

  We are the dead. Short days ago
  We lived, felt dawn, saw sunset glow,
  Loved and were loved, and now we lie
  In Flanders’ fields.

  Take up our quarrel with the foe;
  To you from failing hands we throw
  The torch; be yours to hold it high,
  If ye break faith with us who die
  We shall not sleep, though poppies grow
  In Flanders’ Fields.

 • Rwn9328

  Tof dat jullie ook beelden in de items stoppen van wat jullie capturen en daar commentaar op geven. Alle items voelen daardoor een stuk beter en leuker aan.

  • Rogier

   Op zich ben ik het met je eens Merk alleen in sommige items dat de verleiding soms wel erg groot wordt om iets te veel naar dat scherm te kijken ipv de camera. Shelly, bijvoorbeeld, heb ik dat een paar items zien doen, ik dacht Indiekings. Los daarvan, commentaar geven op beelden die in het item gemonteerd worden vind ik een aanwinst.

 • Qxy

  Het geluid van de videos is echt slecht, weet niet of dat altijd al zo is of dat het me nu pas op valt, maar de stagairs mogen echt even een cursus audio mixing krijgen.

  Via mijn speakers is de video nauwelijks te bekijken omdat het geluid super schel is, klinkt heel a relaxed. En via m’n koptelefoon is de video ook heel irritant te bekijken door de hoge piep die er sinds een paar dagen in de videos zit.

  Heb de video halverwege maar afgezet omdat ik me er aan ergerde. Dus even puntje van opbouwende kritiek, haal de piep uit de videos en steek wat meer moeite in audi mixing. (mids omhoog, highs omlaag ofzo idk)

  • JJ

   Heeft niks met gehoor stagiares te maken, maar met nieuwe setup die we gebruiken. Sommige mensen horen nu een piep, andere niet.

   • Audrey Horne

    JJ, ik heb het wel echt al 5x aangekaart ofzo. Wel jammer dat hier weinig gehoor naar is. Althans jammer dat het beleid niet aangepast wordt. Steek a.u.b. een half uur de tijd om alle editors af te lopen met het verhaal dat ze in alle items die ze verwerken de hoge frequenties eruit halen, hoeveel moeite is dit? Het enige wat ze moeten doen is een Low-Pass filter erop flikkeren en klaar is kees.

 • itsalaser

  Dat moet wel grappig zijn geweest voor al die andere journalisten toen Boris om een controller vroeg, die dachten zeker van he?!? heeft die man iets geniaals in gedachten? Jammer dat je capture beelden maar 1 kill laten zien, was tof geweest als de Nederlandse journalist geowned had.

 • JP

  Ik kan me wel vinden in de houding van Boris ten opzichte van Battlefield 1. De game is tof, ziet er mooi uit en de setting is een schot in de (klap)roos maar toch was ik er inverhouding vrij gauw klaar mee. Het is dat deze game veel meer door vrienden werd gespeeld anders had ik mijn digitale strijders al wat eerder aan de wilgen gehangen. Ik had gehoopt dat men met afwijkende guns zou komen zodat er daar meer diversiteit werd kwam. Boris en youtubers als levelcap laten echter al weten dat het tegenvalt en daarom denk ik ook dat ik de DLC (voorlopig) ga overslaan.

 • Damn, krijg ik die adblocker video van Boris en Shelly omdat premium niet ingelogd stond op men laptop xD Wel leuk gedaan tho..

 • Stormpie

  Fix die kut piep, afgelopen 2 week steeds een piep door de items heen 🙁 master die shit, vet item boys thanks!

 • Karim Hadi

  dacht dat de dlc gratis waren maar alleen 2 weken later kwamen voor de mensen die hem niet kochten

 • Turfschipper

  Ik vind het een topgame, veel uurtjes gemaakt maar ben nu wel zo een beetje uitgespeeld. Op naar WWII !

  Ik denk dat ik dat toch vetter ga vinden.

 • Just1nvd

  De game is zeker goed, de gameplay werkt prima, alleen mist er iets waarom ik het wil blijven spelen. Voor mij persoonlijk is dat het verzamelaspect. Op de een of andere manier doet het me niet zoveel bij deze game als ik zo’n kistje open maak. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de afgelopen Call of Duty’s. (No offense, ik ben geen fanguy van één van de twee) Het is gewoon iets wat mij is opgevallen en wat ik jammer vind. Bij Battlefield 1 is het gewoon: ”Oh, ja.. even open maken.. Oh ja, leuk. Nja en weer verder.” Mensen die dit herkennen? Ben erg benieuwd.

  • Zoutzuur

   Precies dit ^

 • Zwijn

  Toen ik laatst Battelfield 4 weer eens opstarten (net voor deel 1 uitkwam), werden er bijna alleen maar DLC maps gespeeld. Ik weet niet of die verdeling nog wel een probleem is vandaag de dag.

  Mensen zijn er gewend aan geraakt dat er geld verdiend moet worden, en zoveel is die €15 ook weer niet. Sterker nog, heb het idee dat de originele game voornamelijk bedoeld is het uitgegeven geld terug te verdienen en met de DLC winst gemaakt word.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord