Menu Premium
Loading...

Battlefield 1: They shall not pass DLC Review

13/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris is afgevlogen naar het DICE hoofdkwartier in Stockholm om ‘They shall not pass’, de nieuwe DLC van Battlefield 1, te spelen. Bewapend met een controller rende Boris door de loopgraven van de neiwue maps, en game modes. Hij heeft zelfs de beelden weten mee te nemen. Zo kan hij aan jou en JJ laten zien of hij een ware oorlogsheld of slechts kanonnenvoer is. Check het in de Battlefield 1: They shall not pass DLC Review!

They shall not pass is de eerste uitbreiding van Battlefield 1. Gevuld met nieuwe maps, wapens, operations, ranks, voertuigen, een nieuwe elite class en de game mode frontline, ziet het ernaar uit dat dit een veelbelovende DLC wordt, maar denken de veteranen hier ook zo over?

Een echte Battlefield fan

Zoals je weet is Boris een echte Battlefield-fan en weet hij als geen ander wat de game nou zo vet maakt. Hij heeft even mogen proeven van de nieuwe DLC en heeft zo zijn op- en aanmerkingen kunnen geven aan DICE.

Wil je weten of Boris zonder kleerscheuren uit de loopgraven is gekomen? Welke feedback hij DICE heeft gegeven? Of sta je gewoon te springen om te zien wat de nieuwe DLC te bieden heeft? Check het in de Battlefield 1: They shall not pass review!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch