Menu Premium
Loading...

Agents of Mayhem Preview

Google Plus David van Arragon
Google Plus Richard 'Skate' Simon
08/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ken je het item van Skate die op trip ging naar Londen voor Agents of Mayhem… Hij ging niet. Vliegtuigje te laat (en dus niet Skate, laat dat duidelijk zijn!), einde trip. Gelukkig werd er snel een vervangend event geregeld zodat Skate alsnog aan de slag kon met de nieuwe game van de makers van Saints Row. David schoof bij Skate aan. aangezien hij de game al in een eerder stadium had gespeeld op de Gamescom. En dus hebben we hier Agents of Mayhem Preview.

Agents of Mayhem is een singleplayer-openwereldactiegame, die zich afspeelt in een futuristische versie van het Zuid-Koreaanse Seoul. Je maakt als speler onderdeel uit van een groep superagenten die het opneemt tegen de terroristische organisatie Legion. En dus is het zaak de hele stad en al het aanwezige tuig aan puinpoeier te knallen. Klinkt in ieder geval goed.

Heeft Volition het nog in zich?

Het is al weer een tijd geleden dat de laatste Saints Row is uitgekomen. En dus hebben Skate en David beiden de zeer legitieme vraag of developer Volition het nog wel in zich heeft om een lekker, knallende open wereldgame neer te zetten. De game moet 18 augustus uitkomen en dus is er nog voldoende tijd om het spel nog te vervolmaken. Toch waren de beide heren erg benieuwd wat er op dit moment al staat. Kan de comeback van de Saints Row-crew overtuigen of niet. Je ziet het in de Agents of Mayhem Preview.

Loading...
 • roeland

  Domme sukkels bij Volition. Gaan ze de naam ‘Saints Row’ inruilen voor deze generieke crap. Dit gaat waarschijnlijk een ‘Battleborntje’ worden.. 🙁

  • Bridgeman

   Beter dan Saint’s Row, is altijd al een GTA jatwerkje geweest.

   • roeland

    Daar ben ik het echt niet mee eens. Bij deel 1 en 2 misschien, maar zeker vanaf deel 3 heeft de serie een eigen smoel, zowel qua stijl als gameplay. Dat die eigen smoel niet door iedereen gewaardeerd word is een ander verhaal. Dat gta de eerste sandbox game was van dat kaliber wil niet zeggen dat al die anderen jatwerk zijn, ik vind dat altijd zoo makkelijk.

    Call of duty is toch ook geen jatwerk van doom of wolfenstein? Bioshock is toch ook geen jatwerk van halflife en Deus ex? Is Dead Space een Resident evil ripoff? Is adidas gestolen van nike omdat ze ook schoenen maken? Ben jij een kopie van je vader? Nee, hooguit ‘geinspireerd door’ 😉

    • MeenSheep

     Nou eigenlijk is call of duty wel jatwerk van doom, is bioschock wel gejat van halflife en Deus Ex. Ook is dead space een resident evil ripoff. En je bent letterlijk een kopie van je vader en moeders DNA. Maar daar is niks mee, beter goed gejat dan slecht bedacht. Trek het je gewoon niet zo aan.

     • roeland

      Hahaha mooie counter 😉 Ik ontken ook niet dat de basis van al die dingen gelijk zijn. Ze voegen allemaal genoeg zaken toe om een unieke identiteit te bemachtigen imo. Een game of hele franchise afschrijven omdat de blauwdruk ervan al een keer eerder is gebruikt snap ik gewoon niet. Dan kan je 99% van de games (en alle andere vormen van entertainment) wel uitsluiten..

     • Kane888

      Jou hele verhaal kan worden samengevat in de definitie van het woord: Inspiratie.

     • MeenSheep

      precies mijn punt, dank

     • Rick James Sanchez

      CoD heeft echt helemaal niks met DOOM te maken, behalve dat het shooters zijn.

     • MeenSheep

      Ja en dat is precies mijn punt, alles is ergens op geinspireerd. Dus zeggen dat iets jatwerk is, is vaak overdreven.

     • Jaapie18

      Tegenwoordig is alles zon beetje jatwerk.

    • Gamer

     Wat ik wel altijd had met Saint Row 1 2 , 3 ook dat ik het veel een veel leukere game vond dan GTA.

 • Kozõ

  moest wel ff lachen om die loop-animatie. jaaaa dit wordt n topper.

 • Rick James Sanchez

  Wie weet een interessante titel voor de budgetbak ooit, maar met een backlog langer dan een wc rol zal deze game voor mij nog lang van de radar blijven.

 • Ceryl Zentveld

  ik heb zware medelijden met die werknemers

 • Ceryl Zentveld

  de animaties, de originaliteit, de logica.. ik snap echt niet dat dit niet al lang geleden gecanceld is.. ik heb gewoon medelijden met de werknemers.. het lijkt mij zo tergend om hier aan te moeten werken

  • Ceryl Zentveld

   ik vind jullie ook maar opvallend positief.. ik heb het idee dat jullie bij andere games meer klagen over kleinere dingen..

   • Volgens mij plaatsen we genoeg vraagtekens bij de ontwikkeling van deze titel in deze preview hoor, maar om een game die pas over een maand of vier uitkomt en waarmee we slechts een paar uur hands-on hebben kunnen gaan in dit stadium al compleet af te branden, lijkt me wat voorbarig en unfair. Wanneer in augustus, als we de game uitgebreid gespeeld hebben, blijkt dat ie in onze ogen flink tekort schiet, dan zullen we dat op zeker vermelden in onze review.

    • Ceryl Zentveld

     ik snap het, al denk ik dat ik als publisher niet eens geld aan het idee voor deze game zou willen uitgeven. als ik deze beelden zie word ik alleen maar bevestigd in die gedachten. je kunt jaren aan een game blijven werken, maar dat gaat niet veel baten wanneer de core van de game de plank misslaat. meestal als ik niet zown positieve gedachten heb bij een game, voel ik mij wel thuis bij het horen van jullie meningen. hier wat minder, vandaar mijn uitlating. mja ik ben benieuwd of deze game zun plekje gaat kunnen vinden in de tegenwoordige game scene

 • Bert ™

  Waarom is David blauw en Skate grijs?

 • aLPHa_NRG

  Agents of Mayhem? De titel zegt al genoeg…

 • Matthias Vogt

  SAPPIGGGG

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord