Menu Premium
Loading...

2DARK Review

Google Plus Richard 'Skate' Simon
Foto Gamekings Shelly van Zeventer
Google Plus Shelly van Seventer
17/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Shelly houdt niet van survival horror, want eng. Dus planden we haar in voor de 2DARK review. Dit is een horror-game van de makers van de roemruchte Alone in the Dark-serie. Jonge kijkers zal de naam Alone in the Dark mogelijk weinig zeggen. Maar mensen die rond 1992 al games speelden, kunnen zich deze donkere game rond de privé-detective Edward Carnby geheid nog wel herinneren.

2DARK is de nieuwe game van Frédérick Raynal. Raynal die voorheen verantwoordelijk was voor de Alone in the Dark serie en bekend staat als een pionier in het survival horrorgenre. In deze nieuwe stealth adventure game komen horror, sluipen en speurwerk samen. Als ex-agent Smith ga je op zoek naar je eigen, door psychopathische moordenaars, ontvoerde kinderen.

Is 2DARK ook daadwerkelijk eng?

Dat klinkt inderdaad als een fikse nachtmerrie, maar of die game ook daadwerkelijk eng was en Shelly weer een aantal avonden niet kon slapen zonder licht. of dat het een letterlijke nachtmerrie was om te spelen, zie je in de 2DARK review.

Loading...
 • NatteVaatdoek

  Blijft fijn en leuk gevonden dat mee praten met de beelden. Het wordt ook niet geforceerd door gevoerd. Ik laat het spel aan mij voorbijgaan.

 • CartMaNeZ

  Whatsapp met die buffer? Ik zie het balkje voor bufferen maar toch om de paar seconden steeds gestotter.

  Is nog vroeg dus aan de drukte op de site ligt het niet denk ik.
  Heb al afgeleerd om items tijdens drukke tijden kijken maarte zelfs nu is het lastig kijken.

 • Suntyx
 • meh, misschien als tie ooit gratis op psn naar binnen te halen is..stijltje met flashlight doet me een beetje denken aan luigi’s haunted mansion van op de gamecube, maar dan anders, meer top-down 🙂

 • Bridgeman

  Dit is toch niet eng man, het cartoony stijltje verpest de horror factor

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord