Menu Premium

Prijsvragen

Heb je de laatste aflevering van Gamekings op Spike TV gezien? Dan ben je hier vast beland voor een vette nieuwe giveaway. Elke maandag om 21:45 kun je op deze pagina terecht voor een nieuwe prijsvraag. Samen met G2A geven wij namelijk de nieuwste games, gift cards en nog veel meer vette shit weg.

Deze week hebben we een hele vette prijzen voor je! We geven namelijk 2x 50 euro weg om uit te geven op G2A!

Hoe doe je mee? Heel simpel. Stuur een mailtje naar prijsvraag@gamekings.tv en laat ons weten welke game jij in huis wil halen met deze G2A giftcard!

2x50giveaway_1280x720_2G2A is een digitale marktplaats, een platform waar iedereen over de hele wereld digitale producten kan kopen en verkopen. Als je zelf een code over hebt, kun je deze bijvoorbeeld verkopen via G2A. Er concurreren meer dan 250.000 verkopers op de G2A Marktplaats, wat ervoor zorgt dat 10 miljoen klanten toegang krijgen tot de laagste prijzen.

G2A is echter niet alleen een marktplaats. Het bedrijf heeft ook een uniek en beveiligd online betalingsplatform, genaamd G2A Pay. Hierbij krijg je toegang tot meer dan 150 wereldwijde betalingsmethodes.

G2A biedt naast het kopen en verkopen van games nog meer diensten aan, waaronder:
– G2A 3D+, een dienst waarbij je bijvoorbeeld je favoriete game character kan laten 3D printen.
– G2A Land, een VR attractiepark met een aantal attracties, inclusief een schietbaan, een achtbaan en een onderwaterwereld.
– G2A Shield, een premium abonnement met exclusieve extra’s die de marktplaats aanbiedt voor zijn gebruikers.

G2A is daarnaast erg actief in de eSports-gemeenschap, waarbij ze meer dan 70 eSports teams sponsoren. Ze zijn ook betrokken bij goede doelen zoals Save the Children, een organisatie die kinderen ondersteund in ontwikkelingslanden.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord