Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premium: over de Perstrip

11/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Perstrips: we hebben er honderden gedaan de afgelopen vijftien jaar. En afgezien van Australië en Antarctica zijn we ook op alle werelddelen geweest. Maar er is een steeds duidelijker verschil tussen de trips van vijftien jaar terug en vandaag de dag. En dan hebben we het niet alleen over de hoeveelheid geld die er in die trips werd gestopt.

Nee, het is vooral de info en de content die je uit een trip haalt, die steeds minder lijkt te worden. Je wordt strak begeleid door de PR-afdeling en developers geven als volleerde voetballers vooraf ingestudeerde antwoorden op je vragen. Die je dan vervolgens in 100 identieke items langs ziet zeilen. Terwijl je vroegâh nog rustig een dag met een developer kon optrekken, vrij door een studio kon lopen en met ze uit eten kon.

Waarom deze verandering? Zijn de belangen in de game-industrie zo groot dat er minder kan en mag? Is de media dermate veranderd en wie weet wel zo onprofessioneel dat de industrie zich moet inhouden? JJ, Jelle en Emiel gaan op zoek naar het antwoord en halen herinneringen op aan de vele trips die ze gemaakt hebben in deze Premium over de Perstrip.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord