Menu Premium
Loading...

Zombi komt naar de PC, PlayStation 4 en Xbox One

Erwin Prins 30/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft brengt een opgepoetste versie van Zombi, ooit uitgebracht als ZombiU voor de WiiU, op 18 augustus naar de PlayStation 4, Xbox One en PC. De naam is simpelweg veranderd in ‘Zombi’ en de game zal enkel digitaal beschikbaar worden gemaakt.

Eerder waren er al diverse aanwijzingen dat Ubisoft de titel naar de nieuwe generatie consoles wilde brengen. Zo ging de titel in Azië, onder dezelfde naam, al eens door de leeftijdskeuring. Het is een logische stap gezien de teleurstellende verkopen op de Wii U. Ondanks de goede kritieken in de pers heeft de game niet verkocht zoals gehoopt. Deze tegenslag zorgde er mede voor dat Ubisoft de Nintendo-console vrijwel niet meer ondersteunt als uitgever.

Er zullen enkele functionaliteiten van de game ontbreken, in het bijzonder de multiplayer, aangezien deze gebruik maakte van de WiiU GamePad. Daarnaast zullen er wel enkele upgrades worden toegevoegd zoals verkorte laadtijden. Ook zijn de controls iets aangepast en zal de FOV iets breder zijn dan de WiiU-versie.

Zit jij nog te wachten op een mooiere versie van Zombi, of gaat de uiteindelijke prijs de doorslag geven? Bekijk alvast de trailer en laat weten of jij deze game 18 augustus in huis haalt!

nieuws20150730_ZombiPS4PCXOne

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch