Menu Premium
Loading...

Zelfs behind the scenes zitten de zombies achter je aan in Dead Rising 4

Yannick van Doorn 28/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Neem heel veel zombies in gedachten en vermenigvuldig dit aantal keer tien en je hebt Dead Rising. Massa’s en massa’s aan ondoden die je op de meest creatieve manier uit hun lijden mag verlossen. Geen poespas, geen extreem enge scènes, maar gewoon hakken voor gevorderden. Pas wel op: zelfs behind the scenes zitten de zombies achter je aan in Dead Rising 4.

Capcom heeft een nieuwe behind the scenes trailer online gezet waarin ze vooruitkijken naar het nieuwe deel in de serie: Dead Rising 4. En met vooruitkijken kijken ze indirect ook een beetje terug, want we gaan terug naar de roots met hoofdpersonage Frank West en het dorpje Willamette. Gelukkig liggen de winkels vol voor de naderende feestdagen, want dat brengt veel, heel veel opties om zombies in de pan te hakken. Zoals ze zelf duidelijk aangeven:

If you can pick it up you can use it as a weapon

Dead Rising 4 zal meer verschillende types aan zombies brengen, meer verschillende wapens en er is ook een mysterie om op te lossen. Uiteindelijk draait het natuurlijk om de fun van het slachten. Met je militaire exo-suit is het bijvoorbeeld mogelijk om een tornado te maken met een slushmachine, om daarmee zombies een goede brainfreeze te bezorgen. Say whut?

Dead Rising 4 verschijnt aan het eind van dit jaar op de Xbox One en PC. Het is dus nog even wachten op de meest prettige manier om zombies in grote getalen uit elkaar te zien spatten, maar deze behind the scenes-trailer maakt het het wachten waard. Slacht die shit! Waar kijk jij het meest naar uit in Dead Rising 4?

Bron: Gamesradar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch