Menu Premium

Yoshi’s Woolly World verschijnt 26 juni

René Janssen 02/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Binnenkort verschijnt de game Yoshi’s Wooly World op de Wii U, een platform-game met in de hoofdrol onze vriendelijke dino waarbij alles in wol is vormgegeven. Zowel Yoshi zelf als de wereld waarin hij vertoeft bestaat uit wol. Yoshi doet natuurlijk alles waar hij om bekend staat: zijn vijanden opeten met z’n tong, met enige moeite omhoog zwabberen in de lucht en gekke geluiden maken.

Je kan in twee modi spelen: klassiek en makkelijk. In de klassieke stand speel je Yoshi’s game zoals je van Yoshi gewend bent, inclusief alle lastige uitdagingen. Je kan Yoshi’s Wooly World echter ook in de makkelijke stand spelen. Yoshi heeft dan vleugels wat in veel gevallen zo zijn voordelen heeft. Vind je sommige onderdelen in de klassieke stand wat lastig om doorheen te komen? Dan kan je tijdens het spelen ook switchen naar de makkelijke stand.

Er komen ook drie Yoshi amiibo’s in drie verschillende kleuren, die geheel in wol zijn vormgegeven. Hou je die tegen je gamepad? Dan unlock je een Yoshi-dubbelganger die je als bondgenoot kan gebruiken en ook kan gooien als een wollen bol!

Yoshi’s Wooly World komt uit op 26 juni. Er verschijnt ook een bundel inclusief de amiibo.

Yoshi's Woolly World verschijnt 26 juni

Yoshi’s Woolly World verschijnt 26 juni

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch