Menu Premium

Yooka-Laylee wordt gepublished door Team 17

Gamekings Redactie 30/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yooka-Laylee, de spirituele opvolger van Banjo Kazooie, wist vorige maand succesvol een Kickstarter-campagne af te sluiten. Zojuist is bekendgemaakt dat de game wordt uitgegeven door Team 17, de publisher die onder meer bekend is van Worms.

Team 17 zal ontwikkelaar Playtonic Games onder meer helpen met de localisatie, certificatie en marketing van de game. “Team 17 heeft de ervaring om het onderste uit de kan te halen met een gamerelease”, aldus Playtonic-baas Gavin Price. “Het zou zonde zijn als we na zo’n succesvolle Kickstarter-campagne een geweldige game beloven en dan fouten maken op het gebied van verkoop of marketing, aangezien we daar weinig ervaring mee hebben.”

Debbie Bestwick, marketing director bij Team 17, ziet ook dat de samenwerking veelbelovend is: “Er is veel vraag naar een fysieke release van de game. Ook al werd deze niet beloofd in de Kickstarter-campgagne, Team 17 heeft wel de ervaring die nodig is om een fysieke release eventueel te realiseren.”

Yooka-Laylee staat gepland voor een release in 2016 en komt naar de PlayStation 4, Xbox One, Wii U en PC. Ben jij benieuwd naar Yooka-Laylee? Wil jij een digitale release, of toch een fysieke release van de game zien? Laat het weten in de comments!

Bron: MCV

Yooka-Laylee wordt gepublished door Team 17

Yooka-Laylee wordt gepublished door Team 17

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch