Menu Premium
Loading...

Xenoblade’s Shulk bevestigd voor Super Smash Bros.

Karen Koch 29/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De geruchten over de toevoeging van Shulk aan het Super Smash Bros. roster vlogen al sinds de eerste aankondiging van de game in het rond. Laatst waren er zelfs screenshots gelekt waarop zogenaamd het gehele roster te zien zou zijn en natuurlijk stond Shulk hier ook op. Meestal moet je gelekte dingen niet al te veel credit geven, maar in het geval van de protagonist van Xenoblade bleek deze screen in ieder geval waar te zijn: tijdens de Nintendo Direct is Xenoblade’s Shulk bevestigd voor Super Smash Bros.

In de Wii-game Xenoblade heeft Shulk, dankzij zijn zwaard Monado, de mogelijkheid om kort in de toekomst te kijken en zo de aanvallen van tegenstanders te voorspellen. De trailer bevestigd dat deze skill ook in Super Smash Bros. zal zitten, maar hoe dit precies zal werken is nog niet helemaal duidelijk. Ook liet de trailer de Smash-move van Shulk zien. Hierbij roept hij de hulp in van twee van zijn teamgenoten uit Xenoblade, Dunban en Riki, en gaan ze met z’n drieën helemaal los op de arme ziel die tegenover hen staat.

De nieuwste game in de Super Smash Bros.-serie komt uit op zowel de 3DS als de Wii U. Vanaf 3 oktober kunnen 3DS-eigenaren deze grootste Nintendo persoonlijkheden elkaar de hersens in laten staan. Voor de Wii U staat deze datum nog op het laatste kwartaal van 2014.

Xenoblade's Shulk bevestigd voor Super Smash Bros.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch