Menu Premium
Loading...

Xenoblade Chronicles 3D New Nintendo 3DS Trailer

Andor Joosten 06/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 2 april is het dan zo ver, dat is namelijk de releasedatum van Xenoblade Chronicles 3D voor de New Nintendo 3DS! Dit is tevens de eerste exclusive voor de nieuwe variant van deze handheld, maar een grote release kan natuurlijk niet zonder een speciale extra!

Nintendo laat in de trailer de nieuwe faceplates zien voor de New 3DS, namelijk rood met het wapen van het hoofdpersonage Shulk, genaamd de Monado. Deze faceplates komen in een bundel met de handheld en de game, maar ook in een kleinere bundel waar alleen de game en de faceplates aanwezig zijn. Let wel op: deze faceplates zijn alleen te gebruiken voor de New Nintendo 3DS en dus niet voor de XL-variant van de handheld. Overigens lijkt het er niet op dat de grotere variant een speciale editie krijgt, maar mensen die voor 9 april de game via de eShop kopen, kunnen een Xenoblade Chronicles thema voor hun New Nintendo 3DS downloaden.

Check vooral de Xenoblade Chronicles 3D New Nintendo 3DS Trailer hierboven om zelf te zien hoe deze faceplates eruit zien en laat een reactie achter in de comments.
Xenoblade Chronicles 3D New Nintendo 3DS Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch