Menu Premium
Loading...

Xenoblade Chronicles 3D Launch Trailer

Jeroen Wiersma 25/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat het woord action niet misstaat in het actie-RPG genre, daar laat Nintendo geen enkele twijfel over bestaan. De Xenoblade Chronicles 3D Launch Trailer zit propvol actie. Het oude, maar tegelijkertijd nieuwe avontuur op de New Nintendo 3DS staat op het punt te beginnen.

De meeslepende game die hoge ogen gooide op de Wii in 2011 komt dus over een weekje, een kleine vier jaar later, uit voor de New Nintendo 3DS. Let dus goed op! Xenoblade Chronicles 3D is niet te spelen op je normale 3DS of 2DS, maar dus alleen op de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL.

Als je nog niet bekend bent met deze RPG, schetst de trailer vrij duidelijk wat je kunt verwachten, namelijk actie, verhaal en een grote speelwereld. De actie die we zien is real-time en het best te vergelijken met hoe we het kennen van een andere Japanse RPG, namelijk Final Fantasy XII. Als kers op de taart krijgen we de Shulk-amiibo te zien die goed is voor een kleine bonus in de vorm van soundtracks en modellen.

Waar ontwikkelaar Monolith Software Xenoblade Chronicles zijn game in 2011 op de Wii zag verschijnen, mag ontwikkelaar Monster Games op 2 april 2015 zijn game welkom heten op onze wereld. Zal deze versie voor de New Nintendo 3DS met net zulke open armen ontvangen worden?

Xenoblade Chronicles 3D Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch