Menu Premium
Loading...

XCOM 2 E3 2015 Gameplay Video

Jeroen Wiersma 25/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met XCOM: Enemy Unknown blies ontwikkelaar Firaxis Games nieuw leven in de turn-based strategy serie die lang geleden in 1994 voor het eerst het licht zag. Dat het een succes was, blijkt ook uit de uitbreiding die een jaar later uitkwam in de vorm van XCOM: Enemy Within. Dit was echter slechts een tussendoortje, want nog dit jaar mogen we de wapens opnieuw opnemen tegen het aliengespuis, zoals je hier kunt zien in de XCOM 2 E3 2015 Gameplay Video.

Inmiddels is de aarde in handen van de buitenaardse machten en proberen zij zichzelf met propagenda zo neer te zetten, dat de mensheid zich in zijn handjes mag wrijven met zulke welwillende heersers. XCOM is in de tussentijd ondergronds gegaan en vormt het verzet. De trailer voelt voor liefhebbers van de vorige XCOM-games wellicht als een warm bad, want het is een feest van herkenning. Het type missie, genaamd Sabotage, is wel nieuw, alsmede verscheidene tegenstanders en het nog vloeiendere verloop tussen de actie en gebeurtenissen die direct effect hebben op het slagveld.

Vooralsnog lijkt de game alleen te verschijnen voor de PC, waar zijn voorganger ook voor de PlayStation 3, Xbox 360 en mobiele devices verscheen. Misschien dat dit nog zal veranderen, maar gegarandeerd dat je deze november achter je PC kan kruipen om alienkont te schoppen. Voeg jij je bij het verzet?

XCOM 2 E3 2015 Gameplay Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch