Menu Premium

Battlefield 4 heeft een flinke make-over gehad op de PS4 en Xbox One

Roy de Keijzer 26/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De mensen van DICE zijn bezig met het bouwen van een nieuw integrale user interface voor Battlefield 4, Battlefield Hardline en de aankomende Battlefield 1. Deze nieuwe UI is vanaf vandaag beschikbaar voor de PS4 en Xbox One.

Naast het nieuwe uiterlijk moet deze nieuwe UI ervoor zorgen dat het mogelijk wordt om gemakkelijk van de ene naar de andere Battlefield-game over te schakelen. Daarnaast is de homepage vernieuwd, waardoor je in één oogopslag meer overzicht hebt. Verder is het joinen van een potje met je vrienden nu nog gebruiksvriendelijker geworden. Volgens DICE is het joinen van een squad en het spawnen op de plek van je vrienden namelijk verbeterd en is er een systeem ingevoerd wat het spelen van bepaalde maps of game modes aan je voorstelt:

“Besides being a total visual overhaul, there are a number of changes to how you actually play with friends. There are some updates to Squads that should make spawning on your buddies a much smoother experience. There are other changes as well, many of which you’ll notice as you poke around. A big one is the inclusion of a recommendation engine that suggest maps, modes, and more.”

De nieuwe user interface komt in een patch van 4GB, een PC-release van deze UI zit er ook aan te komen, wanneer deze patch verkrijgbaar is moet nog bekend worden gemaakt. Voor nu is de update alleen beschikbaar voor Battlefield 4. Op een later moment zal er ook gesleuteld worden aan Battlefield Hardline. Met de launch van Battlefield 1 is dit nieuwe UI voor deze drie de Battlefield games te gebruiken.

Bron: Eurogamer

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch