Menu Premium

Xbox One-versie van The Amazing Spider-Man 2 is mogelijk geannuleerd

Karim Shehata 17/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Veel games verschijnen in deze tijd voor de Xbox 360 en de PlayStation 3, maar ook voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Goede voorbeelden hiervan zijn FIFA 14, Call of Duty: Ghosts en Battlefield 4. Dit jaar zal dit waarschijnlijk nog wel een tijdje gaan gebeuren, maar uiteindelijk is het onoverkomelijk dat de Xbox 360 en de PlayStation 3 van het toneel verdwijnen. Opmerkelijk genoeg lijkt de Xbox One nu van het toneel te verdwijnen voor de nieuwe Spider-Man-game, want de Xbox One-versie van The Amazing Spider-Man 2 is mogelijk geannuleerd.

“We willen jullie informeren dat we de plannen voor de release van The Amazing Spider-Man 2 op de Xbox One herzien”, aldus Activision. “Wanneer én of The Amazing Spider-Man 2 verschijnt voor de Xbox One, is nog niet duidelijk.”Overigens is dat niet het enige dat onduidelijk is, want de reden voor deze mogelijke annulering is ook niet duidelijk. De Xbox One-versie van de game staat in ieder geval niet meer tussen de versies op de officiële website van de game, maar veel winkels nemen nog wel pre-orders aan. Er lijkt overigens wel een Duitse winkel te zijn die e-mails stuurt naar haar klanten met daarin het bericht dat The Amazing Spider-Man 2 voor de Xbox One geannuleerd is. Officieel is dit dus nog niet het geval, maar het lijkt een kwestie van tijd totdat we horen dat deze versie definitief nooit meer verschijnt.

Voor de Spider-Man-fans met een Xbox One is dit natuurlijk erg zuur nieuws. The Amazing Spider-Man 2 zag er niet verkeerd uit, afgaande op de beelden van de PlayStation 4-versie die we tot nog toe hebben gezien. De Xbox One-versie zou hier hopelijk niet veel van verschillen, maar misschien is dit juist de beweegreden geweest om de game (voorlopig) niet uit te brengen op dit platform. Het zou natuurlijk zomaar kunnen dat Activision niet tevreden was over deze versie en dat deze richting de lancering van de game niet het niveau haalde van bijvoorbeeld de PlayStation 4-versie. The Amazing Spider-Man 2 lijkt voorlopig wel gewoon te gaan verschijnen voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U en de Nintendo 3DS.

Xbox One-versie van The Amazing Spider-Man 2 is mogelijk geannuleerd

Xbox One-versie van The Amazing Spider-Man 2 is mogelijk geannuleerd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch