Menu Premium

Xbox One button remapping komt binnenkort naar alle controllers

Karim Shehata 05/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de E3 van dit jaar kondigde Microsoft de Xbox One Elite Controller aan. Deze controller is volledig naar wens aan te passen en lijkt zich vooral te focussen op eSports. Echter komt één functie wel voor iedereen met de ‘oude’ controller beschikbaar: Xbox One button remapping komt binnenkort naar alle controllers. Mike Ybarra van Microsoft Xbox heeft dit bevestigd in een Twitter-conversatie met een fan.

Dit betekent dat het straks op Xbox One voor iedereen mogelijk zal zijn om de knoppen naar wens aan te passen, zij het alleen softwarematig. Wanneer je bijvoorbeeld de functie van knopje ‘B’ liever op knopje ‘A’ hebt, is dit binnenkort te bewerkstelligen.

Overigens heeft ook Xbox-baas Phil Spencer een feature besproken op Twitter. Hij zei enkele dagen geleden dat het afspelen van muziek op de achtergrond tijdens het spelen van een game eraan zit te komen, maar op dit moment nog niet de hoogste prioriteit geniet. Beide features zijn op dit moment wel beschikbaar op de PlayStation 4.

Zit jij te wachten op button remapping en het kunnen afspelen van je eigen muziek tijdens het gamen op je Xbox One? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Xbox One button remapping komt binnenkort naar alle controllers

Xbox One button remapping komt binnenkort naar alle controllers

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch