Menu Premium

Xbox One app Forza Hub lanceert naast Forza Horizon 2

Angelique Grift 30/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In Noord-Amerika is vandaag de lancering van Forza Horizon 2. Niet alleen de game komt uit vandaag, maar ook de Xbox One app Forza Hub lanceert naast Forza Horizon 2. Met deze app kun je de voortgang van je game gemakkelijk bijhouden en extra credits en auto’s verdienen.

Hoewel de game nog niet in ons kikkerlandje is gelanceerd, is de app al wel te downloaden vanuit de Xbox One Store. In Forza Hub is de voortgang van de hele Forza-serie bij te houden, dus niet alleen de voortgang van hun laatste telg. Daarnaast kun je jouw voortgang vergelijken met vrienden, direct vanuit de app meedoen aan game-events in Forza Horizon 2 en Forza Motorsport 5, en ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws in het Forza universum. Ook zijn er extra credits en auto’s te verdienen door alleen maar de hub te openen. Forza Hub wordt vergeleken met Halo Waypoint. Ook Waypoint is een all-in-one app waarbij spelers hun progressie kunnen bijhouden en ze up-to-date blijven over het laatste nieuws van hun game.

In Nederland moet nog een paar dagen gewacht worden op de game, want hier komt Forza Horizon 2 op 3 oktober uit voor Xbox 360 en Xbox One. Helaas voor Xbox 360-gebruikers is de app alleen beschikbaar als de game gespeeld wordt op de Xbox One.

Xbox One app Forza Hub lanceert naast Forza Horizon 2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch