Menu Premium

Xbox Marketplace bevestigt mogelijke datum Battlefield Hardline beta

Jeroen Wiersma 28/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondanks het uitblijven van een officiële verklaring van de kant van uitgever Electronic Arts, kan het nu toch bijna niet anders. Opnieuw krijgen we de datum te zien van 2/3/2015. Omdat de Amerikanen natuurlijk net even dwars zijn in de datumnotificatie, staat dat niet voor 2 maart, maar voor 3 februari. Bewust of niet, de Xbox Marketplace bevestigt de mogelijke datum voor de start van de Battlefield Hardline beta.

Eerder deze week is er al een mail aan You-Tube-gebruikers gelekt, verstuurd door een door EA gesponsord programma, waarin dezelfde datum van de Battlefield Hardline beta stond vermeld. Het zou dus haast een raar soort toeval zijn, wil dit niet de daadwerkelijke datum zijn wanneer deze beta verschijnt. Toch blijft niks zeker zolang EA de lippen stijf op elkaar houdt. Wat er tot nu toe bekend is over de beta, is dat deze open zal zijn voor gamers op de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en PC. Drie maps en drie game modes zullen beschikbaar zijn, en daarnaast krijgen we inzicht in hoe en wat er allemaal te unlocken valt.

Hardline, een Battlefield waarmee ontwikkelaar Visceral Games een hele andere weg in slaat. Hoe zal de community reageren op de beta, waarin het belangrijkste element, de multiplayer, wordt tentoongesteld? Hoe dan ook, de release voor de volledige game staat voorlopig gepland op 19 maart 2015, voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en PC.

Bron: Xbox Marketplace, Reddit

Xbox Marketplace bevestigt mogelijke datum Battlefield Hardline beta

Xbox Marketplace bevestigt mogelijke datum Battlefield Hardline beta

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch