Menu Premium

WWE SuperCard is meer dan 1,5 miljoen keer gedownload

Karen Koch 25/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De consoles zijn niet de enige platformen waarop WWE-games het goed doen. 2K heeft recentelijk ook een trading card game voor mobiele platforms aan het lijstje van uitgebrachte games toegevoegd en deze draait volgens de cijfers goed. WWE SuperCard is meer dan 1,5 miljoen keer gedownload op Android en iOS-systemen, en lijkt daarmee goed aan te sluiten bij de wensen van WWE-fans.

1,5 miljoen klinkt misschien niet als een gigantisch groot aantal, maar men moet zich wel beseffen dat de game nog geen twee weken beschikbaar is. Zoals gezegd, is het een trading card game, waarbij men kaarten van hun favoriete worstelaars kan verzamelen en inkopen om zo een goed deck te bouwen. Met deze decks kun je vervolgens tegen anderen die ook WWE SuperCard hebben gedownload spelen. Dit kan in twee gamemodi, exhibition matches en King of the Ring-tournamenten. Men hoeft zich geen zorgen te maken dat hun favoriet ontbreekt, want er zitten maar liefst 400 verschillende kaarten in de game. Daarnaast heeft 2K ook gezegd dat ze nog meer kaarten willen toevoegen.

Sinds de launch van de game zijn er meer dan 82 miljoen overwinningen behaald in de exhibition matches en zijn er ook al bijna 600,000 King of the Ring-tournamenten opgestart. Wat ook opviel aan de cijfers, is dat de game voornamelijk in korte sessies gespeeld wordt. De gemiddelde gametime was slechts 14 minuten.

WWE SuperCard is meer dan 1,5 miljoen keer gedownload

WWE SuperCard is meer dan 1,5 miljoen keer gedownload

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch