Menu Premium
Loading...

WWE 2K15 Next-Gen Launch Trailer

Karen Koch 18/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

WWE 2K15 zweeft al langere tijd rond op de Gamekings-radar. Op de PlayStation 3 en Xbox 360 is deze game al een tijd te spelen, maar ook het pad naar de release op de nieuwste consoles hebben we op de voet gevolgd. Nu komt hieraan een einde, want over enkele dagen komt de game toch echt voor de PlayStation 4 en Xbox One uit. Bekijk nu in ieder geval alvast de WWE 2K15 Next-Gen Launch Trailer om even lekker in de sfeer te komen.

Waar 2K in ieder geval heel trots op lijkt te zijn, zijn de realistische bewegingen van de worstelaars. Deze zijn namelijk opgenomen met motion capture technologie, om de stunts er zo goed mogelijk uit te laten zien. Daarnaast tonen ze ook een aantal features, zoals het maken van een worstelaar met jouw eigen gezicht en een WWE 2K15 Showcase.

Heb je na het zien van deze trailer al zin om lekker wat mensen in elkaar te rammen? Geduld is een schone zaak. Hoewel mensen in de VS vandaag al de game in huis kunnen halen, moeten gamers in Europa nog drie dagen wachten. Vanaf 21 november kunnen wij ook eindelijk los met WWE 2K15 op de PlayStation 4 en Xbox One.

WWE 2K15 Next-Gen Launch Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch