Menu Premium

WWE 2K15 krijgt een MyCareer Mode

Karen Koch 30/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat is de lol aan worstelen als je niet zelf ook mee kan doen? Gelukkig heeft 2K Sports hier ook aan gedacht, want WWE 2K15 krijgt een MyCareer Mode. Hierin kan je een eigen personage aanmaken en daarmee de ranglijsten beklimmen.

De MyCareer Mode, die je misschien wel kent van de NBA 2K-serie, geeft gamers de kans om zelf een worstelaar te maken en deze vervolgens helemaal van bootcamp tot Heavyweight Champion te sturen. Je begint onderaan, zonder fans en respect, maar wél met Bill DeMott als trainer. Met zijn hulp kom je op steeds grotere, belangrijkere gigs terecht. Dit gebeurt natuurlijk niet volgens een standaardformule. De manier waarop jouw eigen worstelaar de ladder beklimt, is afhankelijk van allianties die je sluit, vijanden die je maakt en jouw aanwezigheid op de verschillende social media. Al deze beslissingen hebben invloed op de persoonlijkheid van het zelfgemaakte personage, maar ook op de manier waarop het publiek op jou reageert.

WWE 2K15 komt op zowel de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One uit. Eigenaren van de nieuwere systemen moeten echter wel wat langer wachten voordat ze met hun eigen worstelaar de ring kunnen betreden. Voor de PlayStation 3 en Xbox 360 komt de game op 31 oktober uit, maar de PlayStation 4 en Xbox One-versies zijn laatst uitgesteld naar 21 november.

WWE 2K15 krijgt een MyCareer Mode

WWE 2K15 krijgt een MyCareer Mode

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch